SCANDAL intre Antonia si socrul ei. Ciro Castellano: ”S-a dus in vacanta, de ce nu s-a dus si la fiica ei?”

Ciro Castellano, socrul Antoniei, a facut o serie de declaratii la adresa Antoniei, in care o acuza pe aceasta ca ar fi de vina pentru ca divortul dintre ea si Vincenzo nu s-a terminat.
antonia
In plus, Ciro s-a aratat revoltat de faptul ca artista a mers in vacante in loc sa-si viziteze fiica, pe Maya, care locuieste, la bunici, in Italia.

loading...
ciro”Maya este un copil exceptional si bine crescut. Daca Antonia ar fi ales alta cale, ar fi fost alta chestia si s-ar fi terminat divortul. Pana acum, nu s-a intamplat nimic. Nu s-a intamplat nimic in Italia. Vincenzo nu a primit nici o hartie pana in momentul de fata. Daca au inceput o ancheta, sa ne anunte si pe noi. Daca vrea sa se miste mai repede, sa vorbeasca Antonia cu avocatul ei si are copilul intr-o vizita. De Paste are copilul acasa. Noi ne-am aparat pana acum. Sa se termine asta. Fetita se uita singura pe internet si intreaba. Ar fi fost si bucuros copilul. Daca pentru Antonia este normal, pentru noi nu e normal. Gata cu filosofia asta. O pup, ii trimit salutari. S-a dus in Dubai in vacanta, de ce nu s-a dus si la fiica ei? Du-te la ea, i-am deschis bratele si lui Velea, ce sa fac mai mult? Gata, m-am saturat!”, a declarat Ciro Castellano, la Antena Stars.

Antonia si Vincenzo sunt in divort de mai bine de 2 ani
Ultimii ani au fost un carusel emotional pentru Antonia. Iubire, casatorie, copil, dezamagire, despartire, iar iubire, iar copil si… un foarte lung proces de divort. Frumoasa cantareata si-a dorit cu disperare sa nu mai fie legata de fostul sot nici macar in acte, dar pentru asta a platit un pret mare.

In luna mai a anului 2011, Antonia era in culmea fericirii. Dupa trei ani de relatie si la cateva luni de cand devenise mama unei fetite, isi oficializa relatia cu Vincenzo Castellano, un italian dintr- o familie instarita, care parea sa-i asigure un viitor lipsit de griji. Doar ca… nici nu se stinsesera bine ecourile nuntii lor ca-n povesti, cand cei doi au decis sa o ia fiecare pe alt drum. Despartirea a fost una zgomotoasa. Vincenzo si familia lui au acuzat-o pe Antonia ca ar fi calcat stramb cu Alex Velea, iar cantareata a platit cu aceeasi moneda, sustinand ca sotul ar fi inselat- o, in repetate randuri, cu diverse tinere cunoscute prin cluburi.

Era firesc ca in aceste conditii sa se declanseze razboiul. Miza lui: custodia fetitei celor doi, Maya. Pe care Vincenzo a luat-o in graba si a dus-o la parintii lui, in Italia. Fetita se afla acolo si acum, tot in grija bunicilor ei.

Antonia a fost cea care a intentat divortul, la sfarsitul anului 2013. A descoperit insa ca nu va scapa nici usor, nici repede, caci sotul ei fiind italian, procedurile legale sunt multe si greoaie. Termenul de judecata stabilit pentru februarie 2015 i-a taiat din elan. La a doua infatisare, Antonia si avocatul sau si-au retras cererea de la Judecatoria sectorului 2, mutand dosarul la notariat, unde, in caz ca partile se pun de acord, procedura e mai simpla si mult mai rapida.

Pe 20 august, Antonia si Vincenzo ar trebui sa se vada pentru a doua si ultima oara la notar – practic, pentru oficializarea divortului si stabilirea programului de vizita a fetitei lor, Maya, care va ramane in custodie comuna, dar va locui in Italia, la Napoli.

Formalitatile inca treneaza, iar reprezentantul legal al cantaretei a inceput propriile cercetari si a descoperit ca nimeni nu a facut nici o ancheta sociala la domiciliul fetitei, din Italia, si nici nu era una in plan. Asta pentru ca procedura de demarare a ei presupunea un alt mers al lucrurilor. Practic, OK-ul trebuia dat de tribunalul pentru minori din Peninsula, unde se si afla, in prezent, dosarul in care se incearca stabilirea custodiei Mayei.
Daca nu ar fi fost identificata eroarea, urmat cursul legal, dupa legea italiana, si dosarul trimis acolo, asteptarea s-ar fi prelungit la infinit fara ca nimeni sa stie de ce. Incepand de acum insa, lucrurile par destul de clare, motiv pentru care Antonia si Vincenzo au indraznit sa stabileasca un nou termen pentru divortul la notar, al treilea.

Antonia si Vincenzo au o fetita de 5 ani, pe nume Maya. Intre timp, cantareata a inceput o relatie cu Alex Velea, cei doi fiind parintii unui baietel in varsta de un an, pe nume Dominic.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro