Si-a facut un selfie nemachiata, dar nu si-a dat seama ca i se vede un …! Adelina a incendiat internetul in aceasta seara

Adelina este o vedeta apreciata de la noi si multi barbati si-ar dori sa o aiba alaturi. Fosta prezentatoare TV a incendiat internetul in aceasta seara.
adelina pestritu 2
Adelina are un trup demn de invidiat si face tot posibilul sa arate cat mai bine. Bruneta s-a fotografiat nemachiata, dar asta nu este tot! In imagine, Adelinei i se pot observa sfarcurile prin maioul alb pe care il purta.
„Esti mai frumoasa naturala” sau „Felicitari pentru curajul de a te arata fara machiaj!”, au comentat prietenii ei virtuali de pe Facebook.

loading...
La 29 de ani, Adelina a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni din showbiz, iar fiecare aparitie a ei este atent analizata. Adelina a reusit sa obtina ceea ce multe domnisoare isi doresc: faima si bani in scurt timp.

De la cuburile pe care dansa in barurile din Ibiza, a ajuns in patul si in inima lui Liviu Varciu, iar imediat dupa divort si-a castigat un loc mult ravnit pe „sticla”. In viata personala are o relatie cu Speak.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro