Asa arata silicoanele Adelinei Pestritu: „Rezultatul este mai bun decat ma asteptam”. Adevaratul motiv pentru care si-a ajustat sanii

Adelina Pestritu a spus adevarul despre interventiile estetice pe care le-a suferit. Dupa ce a intrat in grupul vedetelor cu silicoane, fosta prezentatoare TV a marturisit ce a determinat-o sa apeleze la bisturiu.
2016 este anul schimbarilor pentru Adelina Pestritu. Dupa ce a ramas fara jobul de prezentatoare TV, s-a implicat intr-un proiect online si a dat fuga la medicul estetician pentru a-si infrumuseta sanii.
„DA, am apelat!
adelina pestritu 2
Si o spun raspicat si cu toata convingerea, cu toate ca „se poarta” sa fii misterioasa si pretioasa cand vine vorba despre operatii de ordin estetic. Nu stiu daca e bine sau nu, dar eu iubesc sinceritatea. Desi in ziua de astazi, aceasta metoda de infrumusetare a trupului (care odata cu evolutia varstei sufera transformari) este inteleasa gresit, am curajul si relaxarea sa recunosc ca AM APELAT LA BISTURIU. (…)

loading...
Nu-mi place sa fiu ipocrita si sa spun ca as fi putut ramane naturala toata viata, cand eu de fapt iubesc perfectiunea si frumosul. Desigur, nu vom ajunge niciodata sa fim perfecte, pentru ca perfectiunea este relativa si inteleasa dupa gandirea fiecarui om. In capul meu, perfectiunea reprezinta echivalentul unei stari de sanatate bune si o infatisare placuta.

O femeie are nevoie sa se simta bine in pielea ei, sa se simta frumoasa si sa aiba increderea de sine. (…)

Motivul pentru care m-am operat: Dupa cum prea bine stiti, in ultimii doi ani, am pierdut in greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slabi nu este intotdeauna un lucru benefic.

M-am prezentat la cabinet, iar in urma consultului si masuratorilor facute, concluzia a fost ca a venit momentul sa imbunatatim ceea ce curele de slabire au stricat.

Zis si facut. Pe 13 aprilie eram la spital. (…)
Si ce credeti?! Nu regret absolut deloc…

Desi sunt in perioada de recuperare, timp in care port bustiera 24/24 pentru ca deh, trebuie sa fie totul perfect, iar sanatatea este pe primul plan, pot spune ca ma simt cu totul si cu totul altfel. Am scapat de o problema ce in timp avea sa devina un complex.

Operatia a fost un succes, si va marturisesc din „culise” ca rezultatul este mai mult decat ceea ce ma asteptam.

Acum vin si va spun ca sustin operatiile estetice, dar ATENTIE, doar atunci cand sunt o necesitate si nu un moft.

Pentru a avea rezultatul mult dorit, ai nevoie de convingerea ca ceea ce faci este bine si nu vei regreta.

Cat despre starea mea, tin sa va spun ca a doua zi mergeam pe picioarele mele, nesustinuta de nimeni, m-am putut ridica singura din pat, fara dureri si fara complicatii”, a scris Adelina pe blogul personal.
Adelina Pestritu a devenit cunoscuta dupa mediatizatul divort de Liviu Varciu si, odata cu trecerea timpului, a fost implicata in mai multe proiecte tv.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro