Betty Salam si Carmen Minune s-au pozat goale pusca! Fetele manelistilor sunt santajate! Pozele cu ele se “vand” scump!

Betty Salam traieste, de cateva saptamani, sub teroare! Fiica lui Florin Salam e santajata, sustine ea, dupa ce i-a fost violata intimitatea. Prin asa ceva a trecut si Carmen, fata lui Adrian Minune, in urma cu aproximativ doi ani.
betty salam
Betty a descoperit ca cineva i-a spart contul paginii de socializare. Fiica manelistului sustine ca hackerul i-a intrat pe cont, dar si in contul de iCloud, si a inceput sa posteze in numele ei pe reteaua de socializare nu doar mesaje, ci si poze din intimitatea ei, poze in care apare mai dezbracata. Hackeri au inceput sa o santajeze pe Betty spunandu-i ca vor face publice pozele intime.

“Telefonul l-am avut in mana. Nu l-am lasat undeva si nici nu mi-a fost furat. Mai intai mi-a fost spart contul de Facebook, apoi cel de iCloud. Am angajat un IT-ist care mi-a promis ca va descoperi cine este persoana care mi-a spart conturile. Persoana care ma santajeaza face parte din cercul cunoscutilor mei. Am angajat un IT-ist care sa verifice toate persoanele din preajma si anturajul meu. Dupa ce vom descoperi cine se afla in spate, ne vom adresa Politiei”, a declarat Betty Salam

loading...
Betty si-a anuntat deja tatal despre ce este vorba, asta in cazul in care pozele cu ea in ipostaze mai intime vor fi facute publice.

Carmen, fiica lui Adi Minune, a patit-o la fel, in urma cu aproximativ doi ani. La vremea aceea, Carmen era cuplata cu Franco, tanarul pentru care a fugit de acasa. In momentul in care s-a aflat ca fata lui Adi Minune a fugit de acasa, au aparut si zvonurile ca exista fotografii cu ea goala pusca cu care ar fi fost santajata. Fiica lui Adi Minune era minora atunci, in plus cadrele erau realizate in casa, in intimitatea ei. Adi Minune stia de existenta unor fotografii cu fiica lui dezbracata, imagini cu care – spune manelistul, Franco ar fi santajat-o pe Carmen.
carmen
Surse din anturajul fiicei lui Adi Minune sustineau atunci ca imaginile deocheate erau facute de Carmen special pentru iubitul ei, Franco. „Exista fotografii cu fata lui Adi Minune, dezbracata. Pozele nu au fost furate sau altceva. Carmen le-a trimis, de buna voie, lui Franco, iubitul ei. Facea asta frecvent, pentru a-i arata iubitului ei cat este de dotata si de apetisanta. Sunt mai multe imagini, pe care Franco le-a pastrat si se tot lauda, prietenilor, ca le are. Eu nu am inteles, initial, de ce le pastreaza, apoi am aflat ca a incercat sa o santajeze pe Carmen, amenintad-o ca le face publice”.

Adi Minune a confirmat existenta acelor imagini, in cadrul emisiunii WOWbiz de la Kanal D. „Stiu ca Franco o santaja. Probabil, pentru niste poze pe care ea, la 16 ani, a fost corupta sa le faca… si-a aratat… nu stiu… a fost corupta sa faca prostii. Ce sa mai, Franco sa ma sune sa impacam toata situatia. Ca daca nu, sunt in stare sa ma duc intr-o clipa la puscarie pentru Carmen. Sunt o bomba… sunt in stare de orice. Il iau in brate pe Franco si explodez cu el”, spunea, transant si extrem de enervat, Adi Minune

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro