Cum sa arati perfect la plaja in 5 pasi simpli.

Ai tanjit luni de zile dupa razele calde ale soarelui si un bronz natural care sa­i dea pielii tale acea stralucire de vara, iar acum este timpul sa te pregatesti pentru zilele lungi petrecute la plaja. Inainte sa­ti impachetezi insa prosopul de plaja si costumul de baie, rupe­ti cateva ore din timp pentru a­i acorda pielii tale putina atentie pentru ca bronzul cu care te vei intoarce acasa sa fie unul frumos si de durata.
hot-girl-bikinis-beach-brunet
Exfoliere

Sezonul rece deshidrateaza si descuameaza pielea, asa ca primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa­ti exfoliezi temeinic pielea si sa o hidratezi corespunzator. Nu este insa nevoie sa mergi la salon pentru un gomaj ca la carte. Umple­ti cada cu apa calda in care sa pui o sare de baie si lasa­ti pielea sa se inmoaie inainte sa incepi gomajul.

Esteticienii recomanda sa iti exfoliezi pielea o data pe saptamana, iar dupa ce te bronzezi iti poti mentine culoarea aurie a pielii mai mult timp daca apelezi la produse blande de exfoliere. Daca te feresti de produsele din comert, iti poti prepara si acasa un gomaj din miere si zahar sau cafea si ulei de masline, care hidrateaza intens pielea. Eliminarea celulelor moarte iti va asigura un bronz uniform si te va scapa si de acnee, daca ai o piele cu probleme.

loading...
Epilare

O piele frumoasa este o piele neteda si catifelata, asa ca va trebui sa indepartezi parul nedorit inainte sa imbraci costumul tau de baie preferat. O atentie speciala trebuie sa o acorzi insa metodei de epilare. Daca pielea de pe picioare este mai groasa si mai putin predispusa iritatiilor, zonele sensibile de la axila si cea inghinala au nevoie de o metoda mai blanda. Cea mai buna optiune este aceasta procedura de epilarea definitiva, rapida si care da rezultate excelente pe toate tipurile de piele. In plus, parul va creste mult mai lent, asadar te vei putea bucura de o vacanta fara grija epilarii.

Hidratare

Pe langa cei 2 litri de apa pe care medicii recomanda sa ii bei zilnic, pielea are nevoie si de ajutor extern. O lotiune intens hidratanta, cu factor de protectie solara, iti va proteja pielea de arsuri si va mentine bronzul intens mai mult timp. Masajul pe care il faci in timp ce aplici
crema ajuta si la eliminarea celulitei, deoarece ajuta la drenaj si la eliminarea toxinelor din celule care dau aspectul de coaja de portocala.

„Intotdeauna am la mine un spray hidratant si o apa termala cand petrec o zi intreaga la soare”, spune modelul Victoria’s Secret Romee Strijd intr­un interviu acordat Thezoereport.com, asa ca nu strica sa luam aminte de la cineva care a facut o cariera din aratatul grozav in bikini.

Un tratament pentru par

Cu siguranta ai observat ca si parul tau are de suferit vara, cand iti apar cele mai multe fire despicate, iar soarele si apa de mare sau cea din piscine, care contine clor, il usuca peste masura. Alege produse cu efect intens reparator, renunta la placa de par si foloseste un singur produs de styling, pentru a­ti lasa scalpul sa respire si a nu­l incarca. Chiar si cel mai rebel par poate fi tinut sub control cu un ser anti­frizz, iar daca ai parul drept si fin solutia poate fi un spray care sa ii dea aspectul acela de abia iesit din mare.

Manichiura si pedichiura

Vara este sezonul in care sa renunti la unghiile foarte lungi si sa le pastrezi cel mult la o marime medie. Alege pentru unghii o oja colorata, care va arata grozav pe pielea bronzata, si incearca o manichiura semipermanenta. Aceasta rezista mult mai mult si nu te vei trezi cu oja sarita de pe unghii dupa doua ore de inotat. Nu e nevoie sa alegi aceeasi culoare pentru unghiile de la picioare si de la maini, dar daca alegi o nuanta tare pentru unghiile de la maini, atunci trebuie sa optezi pentru una pastelata la picioare sau invers.

Pe langa toate acestea, nu uita ca un costum de baie in care sa te simti in largul tau iti va da un boost de incredere in tine, iar asta te va face sa radiezi pe plaja. O geanta de plaja in care sa iei cu tine un prosop, o carte, lotiunea de plaja si o apa plata este tot ce ai nevoie pentru a petrece o zi perfecta de vara.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro