Dovada ca Lidia Buble stie sa-l faca fericit pe Razvan! L-a mangaiat si s-a jucat cu barba lui pana cand i-a adus zambetul pe buze!

Lidia Buble a urcat, in urma cu doua zile, pe scena unui eveniment muzical important, unde au mai cantat si alti artisti celebri care au piese difuzate frecvent la radio.
lidia buble
Frumoasa blonda nu s-a sfiit sa spuna ca a avut emotii mari, dar in ciuda lor a cantat si a dansat ireprosabil in fata a zeci de mii de romani. Printre spectatori s-a numarat si iubitul ei, Razvan Simion, unul dintre cei mai mari fani ai solistei.

loading...
“Matinalul” o insoteste pe mai tanara lui partenera de viata la toate evenimentele de anvergura si o incurajeaza inainte de spectacol. La Forza Zu insa, prezentatorul tv a fost cel care a avut nevoie de insufletire pentru ca nu parea in “apele” lui.

Daca de obicei, Razvan este plin de energie si pus pe glume, de data aceasta a fost cam abatut. Starea lui de spirit s-a schimbat insa gratie simpaticei lui iubite. Lidia l-a mangaiat, l-a pupat si i-a aranjat barba, in culise, si imediat pe fata barbatului s-a asternut un zambet de om indragostit lulea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro