Premiere cinematografice in saptamana 13 – 19 mai 2016

Sa vorbim despre oferta acestui weekend in materie de premiere cinematografice. Iata mai jos recomandarile noastre.
filme
A HOLOGRAM FOR THE KING
Cand nu face blockbustere precum Inferno, Tom Hanks se concentreaza pe filme de mai mica anvergura, dar mai capabile sa impresioneze. Hanks este Alan Clay, un om de afaceri american aflat in plina criza personala dupa ce a divortat si si-a pierdut si casa.

loading...
Clay calatoreste in Arabia Saudita unde vanzarea unui sistem de teleconferinta revolutionar guvernului saudit l-ar putea readuce pe linia de plutire. Doar ca Arabia Saudita nu seamana deloc cu America, iar omul de afaceri va avea parte de un adevarat soc cultural la contactul cu o societate atat de diferita. Ajutat de soferul sau, afaceristul va afla curand ca poate cel mai bine e sa lasi dus de curent si sa accepti schimbarile din viata ta.

ANGRY BIRDS
Desi nu duce lipsa de concurenta, animatia inspirata de celebrul joc Rovio are toate sansele sa ocupe locul intai in box office-ul saptamanii. Realizata mai degraba pe gustul copiilor, filmul exploreaza mitologia jocului, aratand cum reactioneaza o multime de pasari pasnice de pe o insula tropicala atunci cand porcii le fura ouale. Scenariul straveziu este compensat de momente amuzante, aspectul foarte colorat al filmului si alegerea inspirata a vocilor unor Jason Sudeikis, Peter Dinklage, Danny McBride si Josh Gad, ultimul continuandu-si seria de succese vocale dupa ce l-a interpretat pe omul de zapada Olaf din Frozen/Regatul inghetat. Un film pentru intreaga familie.

MOTHER’S DAY
A doua duminica din luna mai este motiv de mare bucurie in familiile americane, pentru ca aceasta zi este dedicata mamelor, iar sotii si copiii incearca sa le faca viata mai frumoasa. De unde si comedia de familie regizata de Garry Marshall si cu o multime de vedete pe afis. Dupa ce a regizat in acest deceniu Valentine’s Day si New Year’s Eve, Marshall refoloseste formula pentru a trece in revista aventurile interconectate ale mai multor familii care descopera sau redescopera comunicarea, distractia sau afla adevaruri dureroase de-a lungul unei zile ce ar trebui sa celebreze importanta mamelor. Criticii nu au fost incantati de rezultat, dar nu le vezi in fiecare zi pe ecran pe Jennifer Aniston, Julia Roberts si Kate Hudson, prin urmare Mother’s Day are toate sansele sa se regaseasca in programul tau de weekend.

TUDO
Dupa ce de 1 aprilie lansa comedia Minte-ma frumos in Centrul Vechi, Iura Luncasu revine in atentie cu Tudo, un thriller independent. Filmul il are in centrul atentiei pe Tudor (Mihai Smarandache), un medic rezident caruia ii lipseste increderea in indemanarea sa ca chirurg. Cand afla de la un pacient ca in munti s-ar afla o tanara posibil ranita, Tudor porneste in cautarea ei pentru a-i salva viata si pentru a-si demonstra ca isi poate continua cariera in chirurgie.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro