Premiere cinematografice in saptamana 20-26 mai

Pana aflam daca Sieranevada, Bacalaureat, Caini sau scurtmetrajul 4:15 PM Sfarsitul lumii se afla in palmaresul editiei, iata ce filme noi putem vedea de vineri pe marile ecrane
filme

X-Men: Apocalypse
Va fi fara indoiala ocupantul primei pozitii in box office. Noi recomandam filmul nu doar pentru coloratul spectacol pus in scena de Bryan Singer, ci pentru modul convingator in care Apocalypse leaga cele doua trilogii X-Men. Desi villain-ul nu se ridica la inaltimea asteptarilor, premiera de vineri are cu ce sa atraga fanii X-Men, ba chiar si cu ce sa cucereasca fani noi.

loading...
Atentie, genericul de final are parte de o secventa ce face trimitere la un posibil antagonist din aventurile viitoare ale X-Men. Este chiar la sfarsitul genericului si numai cei mai impatimiti fani X-Men vor identifica referinta din secventa, dar e pacat sa nu o vezi. Nu o mai lungim: X-Men: Apocalypse este un blockbuster in toata puterea cuvantului si nu e prin nimic mai prejos de cele doua parti anterioare ale trilogiei.

Bacalaureat
Cristian Mungiu a facut un gest inedit in istoria festivalului de la Cannes: din respect pentru publicul din Romania, a organizat o proiectie locala simultan cu premiera mondiala din prestigiosul festival. De astazi, filmul despre care se spune ca i-ar putea aduce un premiu de interpretare lui Adrian Titieni, se lanseaza si pe ecranele noastre, spunandu-ne povestea lui Romeo, un tata de familie care viseaza ca fiica sa (Maria Dragus) sa urmeze studii universitare la Londra. Doar ca un incident petrecut in preajma examenului de bac al fiicei da viata intregii familii peste cap.

Bad Neighbors 2
Vecini de cosmar 2/Neighbors 2: Sorority Rising ne arata o rafuiala asemanatoare cu cea din primul film, doar ca de aceasta data oponentii sunt de sex feminin. Rose Byrne (care apare si in X-Men: Apocalypse) si Seth Rogen revin in rolurile sotilor Radner, nemaipomenit de bucurosi cand scapa de fratia de studenti ce le distrugea noptile, doar ca bucuria nu tine mult timp: casa de alaturi este acum ocupata de un si mai salbatic grup de studente. Curand devine clar ca avemm de-a face cu o rafuiala in care totul e permis, iar eroii pozitivi sunt gata de orice pentru a obtine linistea pentru familia lor. Ei vor primi ajutor si din partea inamicului din primul film, interpretat de Zac Efron si dispus, ca de obicei, sa distraga atentia sexului frumos cu aparitiile sale la bustul gol.

Noapte buna, mami!
Un thriller atmosferic despre doi gemeni a caror mama se schimba suspect de mult in urma unei operatii estetice. Dura si distanta, mama isi separa familia de lumea inconjuratoare. Tot mai convinsi ca femeia de langa de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotarati sa afle adevarul, indiferent de mijloace. Noapte buna, mami! a facut senzatie anul trecut la festivalul Transilvania, unde a fost inclus in nelinistitoarea sectiune Umbre si la ultima editie a premiilor Academiei Europene de Film a castigat trofeul pentru Cea mai buna imagine. Atentie, filmul este interzis minorilor.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro