Premiere cinematografice in saptamana 27 mai – 2 iunie

Dupa multe saptamani cu cinci sau chiar sase premiere, ultimul weekend al primaverii ofera doar doua titluri noi, dar ce titluri!
filme

The Nice Guys
Criticii s-au grabit sa laude colorata si amuzanta drama politista a lui Shane Black (Iron Man 3), care uimea la inceputul primaverii cu unul dintre cele mai promitatoare trailere vazute in ultimii ani la cinema.

loading...
Prima intalnire dintre detectivul particular Holland March (Ryan Gosling) si batausul Jackson Healy (Russell Crowe) se va lasa cu un brat rupt, dar o intorsatura de situatii ii va face pe cei doi sa investigheze cazul unei fete disparute si sa provoace prapad, cu stilurile lor extrem de diferite de a aborda situatii problematice, in Los Angeles-ul anilor ’70. Filmul a fost laudat pentru modul cum imbina comedia fizica cu un mister care face Super baieti sa fie mai relevant decat te-ai fi asteptat.

Alice in Tara Oglinzilor
Continuare a lui Alice in Tara Minunilor, filmul lui Tim Burton ce depasea un miliard de dolari incasari pe glob acum cativa ani, Alice in Tara Oglinzilor a fost laudat pentru aspectul extraordinar si realizarea adaptata ecranelor IMAX, dar si criticat pentru lipsa de inspiratie a povestii. Ne reintalnim cu Alice (Mia Wasikowska), care se reintoarce in fantasticul taram din primul film cu ajutorul unei oglinzi magice. Bucuria reintalnirii cu Iepurele Alb (Michael Sheen), Asbolem (Alan Rickman) si Pisica de Cheshire (Stephen Fry) este umbrita de faptul ca Palarierul cel Nebun (Johnny Depp) si-ar putea pierde in curand viata. Alice incepe astfel o mare aventura destinata sa-i salveze prietenul.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro