Premiere cinematografice in saptamana 6 – 12 mai

Ecranele se vor zgudui din cauza unei confruntari supereroice, dar distrugerea prieteniei dintre Capitanul America si Iron Man nu este singurul motiv pentru care ai vrea sa mergi la cinema in acest weekend. Afla mai jos recomandarile noastre:
filme

CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR
Este unul dintre cele mai asteptate filme cu supereroi ale anului si iti putem spune de la inceput ca nu te va dezamagi. Razboi Civil ofera o confruntare pe cinste intre cateva dintre cele mai mari nume Marvel, in principal Capitanul America si Iron Man. O prima intalnire cu Black Panther, dar si cu noua versiune a lui Spider-Man se afla printre atuurile noii productii, care vine cu o restrangere a anvergurii in comparatie cu Avengers 2 (niciun robot dement gata sa restarteze istoria Terrei), dar pluseaza cu o explorare psihologica a motivatiilor si a asteptarilor supereroilor.

loading...
Romanii au un motiv in plus sa se bucure de acest film, dar preferam sa nu dam spoilere si te invitam sa vezi Razboi Civil pe un ecran cat mai mare.

03. BYPASS
Al treilea lungmetraj al lui Nap Toader (dupa Italiencele si Nunta in Basarabia), 03.ByPass are un subiect intrucatva sincronizat cu scandalul actual al dezinfectantilor din spitale. Un thriller psihologic, filmul ni-i arata pe Medeea Marinescu, Alexandru Potocean si Gabriel Spahiu drept membri ai echipajului unei ambulante care fac o descoperire interesanta (gramezi de bani ascunse in saltea) cand sunt chemati la capataiul unui muribund. Indiferent de idealurile lor declarate sau nu, posibilitatea evadarii dintr-o viata marcata de probleme financiare ii va determina pe doctorita, asistentul si soferul ambulantei sa ia decizii cu bataie lunga pentru viitorul lor.

COMUNITATEA
Unul dintre cele mai cunoscute nume ale cinema-ului scandinav, Thomas Vinterberg revine in atentie cu aceasta incursiune in Danemarca anilor ’70, cand doi soti decid sa gaduiasca o comunitate libera in spatioasa lor casa. O poveste despre toleranta, dar si limite, filmul s-a lansat anul acesta in competitia festivalului de la Berlin. A si fost recompensat cu un premiu important, Ursul de Argint pentru Cea mai buna actrita, castigat de extraordinara Trine Dyrholm.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro