RENGLE – Click Click (videoclip)

Rengle lanseaza primul sau videoclipul muzical! „Click Click” ii are ca invitati pe Alexandra Stan, Yanka, Anca Pop si alti artisti romani de renume.

Bucuresti, 23 mai 2016: Rengle, coregraful cu care lucreaza cele mai mari vedete din Romania, isi lanseaza astazi primul sau videoclip „Click Click”, unul dintre cele mai nonconformiste realizari ale unui artist roman. Proiectul muzical Rengle, lansat anul trecut printr-un spectacol grandios si indraznet in cadrul Untold, continua astazi cu un videoclip special pentru piesa „Click Click”.

Incitant si plin de culoare, dans si voie buna, videoclipul piesei „Click Click” are cttiva invitati speciali, precum artistele internationale Alexandra Stan, si Anca Pop, Yanka, Madalin Farck (coregraf) sau Ivana Farck. Acestia au acceptat provocarea artistului Rengle de a participa la filmarile unui videoclip iesit din comun si au adus un plus de dinamism intregului concept al videoclipului.

loading...
„”Click Click” este un indemn la libertatea de a fi cine iti doresti de a te reconecta cu tot ceea ce te inconjoara. Tocmai de aceea, videoclipul este plin de culoare iar ideea centrala, libertatea, este transmisa prin tinutele excentrice ale actorilor, culorile pastelate si, nu in ultimul rand, de dansatorii care renunta la incaltari pentru a face dansul Click Click”, a declarat Rengle.

Proiectul Rengle si piesa „Click Click” au luat nastere in studiourile HaHaHa Production, in colaborare cu Roton Music. Piesa a fost lansata in cadrul festivalului Untold, pentru care artistul Regle a pregatit un show inedit. La festival, Rengle a impartit scena cu artisti de renume precum John Newman, Tinie Tempah si chiar Armin Van Buuren. Dupa o aparitie care a colorat seara si a surprins placut publicul, Rengle face astazi un nou pas in cariera muzicala si lanseaza in premiera mult asteptatul videoclip.

Piesa si dansul „Click Click” au devenit virale in toata Europa si s-au bucurat de un succes international datorita show-urilor prin care Rengle depaseste tiparele conventionalului. Tanarul artist a intrat deja in atentia publicului din toata lumea, sustinand numeroase concerte in Europa si Asia.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro