Voltaj vine la Europa FM – Live pe Plaja

Trupa Voltaj completeaza un line-up de vis la concertul Europa FM – „Live pe Plaja” de la finalul lunii iulie. Calin Goia a anuntat, in aceasta dimineata (24.05.2016), in emisiunea „Desteptarea” cu George Zafiu si Vlad Petreanu, ca trupa va concerta pe grandioasa scena ce urmeaza sa fie montata pe plaja dintre Venus si Saturn.
voltaj
„Anul trecut am filmat la Live pe Plaja niste imagini spectaculoase, pe care le-am folosit in videoclipul piesei Din toata inima si vrem sa facem la fel si anul acesta. Ce vedeti acolo la finalul videoclipului aia inseamna Live pe Plaja! O plaja plina ochi de oameni, o atmosfera absolut senzationala!”, a spus Calin Goia.

loading...
Alaturi de Voltaj vor concerta, anul acesta, la „Live pe Plaja” Smiley, Carla’s Dreams, Antonia, Lidia Buble si Adrian Sina. Line-up-ul complet al evenimentului urmeaza a fi dezvaluit in curand, de catre organizatori.

Mega-concertul Europa FM – „Live pe Plaja”, ajuns la cea de-a cincea editie, se extinde in 2016 si cheama romanii sa-i asculte pe cei mai iubiti artisti si sa se distreze timp de 3 zile la rand, pe 29, 30 si 31 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn! Intrarea este libera, fara limita de varsta.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro