ELENA GHEORGHE, mai hot ca oricand! A schimbat mai multe costume de baie si a „scapat“ pozele pe net

In mod cert Elena Gheorghe este una dintre cele mai inventive artiste de la noi, iar odata cu venirea verii a demonstrat ca sezonul estival poate incepe in mod oficial, dupa ce a schimbat mai multe costume de baie, care mai de care mai colorate, dar si decoltate.
glance si elena gheorghe
Bineinteles, cei care s-au bucurat de aparitiile Elenei Gheorghe in diverse tipuri de costum de baie au fost internautii, care i-au apreciat cantaretei imaginile sexy si au rasplatit-o pe artista cu mii de „Like“-uri.

De asemenea, la cei 26 de ani ai sai, Elena Gheorghe pare sa fie intr-o forma de zile mari, pentru ca in doar cateva zile a impanzit retelele sociale cu imagini in care apare imbracata in diferite costume de baie. In poze, cantareata este ba la malul marii, ba se relaxeaza la piscina, doar ca privirile tuturor au fost atintite asupra formelor cantaretei si mai putin spre decorul in care s-a pozat. Asadar, artista nu s-a oprit la un singur costum de baie, iar de la cele formate din doua piese a trecut la unele dintr-o singura bucata, insa foarte decupate, precum cel rosu pe care vi-l aratam si-n imagini.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro