ADDA feat. Ale – Prietena Mea part. 2 (piesa noua)

Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei, Adda lanseaza astazi al 2-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – Prietena mea part 2, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele… baladde! Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI.
ADDA
Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al doilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de “Prietena mea part 2” si este o colaborare cu Ale, artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce intra astazi in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music.

Am scris piesa asta acum aproape un an in… bucatarie, fumam o tigara. Si ma gandeam la prietenele mele din Targul Mures care mi-ar fi placut sa fie langa mine si cu care nu m-am vazut de ceva vreme. Uneori nu apuci sa te vezi cu oamenii dragi din viata ta, dar o prietena adevarata iti va fi mereu aproape, chiar si de la distanta. – ADDA

M-am cunoscut cu ADDA prin managerul ei caruia i-am trimis primele mele compozitii. Dupa o perioada am fost contactata de ea pentru colaborare. Piesa noastra reprezinta prietenia la distanta care la final se reconstruieste. Sunt entuziasmata ca in sfarsit fac parte din echipa Baladda Records! – Ale

Dupa cum v-ati obisnuit, ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat alaturi de Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru.

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling.

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro