ALO, POMPIERII? El e idolul pustoaicelor, dar sa-i vezi iubita in costum de baie! ”Pisicuta” lui Dorian a provocat infarct in masa pe plaja milionarilor

Nu mai mira pe nimeni faptul ca Dorian Popa a reusit sa cucereasca inimile a milioane de pustoaice din Romania sau ca acestea sunt absolut topite de fiecare data cand artistul mai scoate cate o piesa noua sau urca pe scena in concerte.
dorian popa
Doar ca oricat de topite ar fi fanele dupa Dorian Popa, se pare ca inevitabilul s-a produs, rolurile s-au schimbat, iar cantaretul e indragostit pana peste cap, in ultima perioada. De cand a cunoscut-o pe Claudia, tanara care pare sa ii fi furat inima Dorian Popa se afiseaza cu bruneta peste tot. Intr-un ultim astfel de episod, cantaretul despre care se zvonea ca ar avea o idila cu Ruby, dupa ce au colaborat pentru o melodie, a dat o fuga pana pe litoral alaturi de Claudia, noua sa iubita.

Pe plaja milionarilor din Mamaia i-a filmat paparazzi, pe Dorian Popa alaturi de „pisicuta“ sa. Spunem „pisicuta“ pentru ca focoasa bruneta s-a deghizat pe litoral cu ajutorul unei sepci cu urechi de felina, cata vreme cei doi au stat la plaja. Acest episod despre care va povestim a avut loc in urma cu cateva zile, la Mamaia, pe plaja Caelia, atunci cand „pisicuta“ si Dorian Popa s-au bucurat cum doar doi indragostiti o pot face de valurile marii.

Imbracata c-un costum de baie negru atat de decupat, incat formele ei nu puteau fi scoase mai tare de atat in evidenta, teribil de bombata Claudia a intors privirile tuturor celor de pe plaja. Si nu numai atat, fiindca bruneta aproape a provocat un „infarct in masa“ la malul marii celor care faceau plaja.
loading...
Mai mult decat atat, Dorian Popa alaturi de jumatatea sa au facut o baie in mare, iar cum nu se putea altfel, s-au sarutat patimas si imbratisat fara niciun fel de retinere. Musculosul a atins-o continuu, la un mod greu de povestit si oricum nu cardiacilor. Iar pentru ca distractia de la mare se poate termina uneori cu arsuri de piele, cantaretul a fost extrem de grijuliu cu „pisicuta“ lui, pe care a uns-o la intervale regulate cu crema de protectie solara.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro