Care e piesa ta favorita din „Suicide Squad” ?

Skrillex & Rick Ross, doi dintre cei mai influenti artisti din industria muzicala, si-au unit fortele pentru prima data, rezultatul fiind una dintre cele mai tari piese ale acestei veri, „Purple Lamborghini”, parte a soundtrack-ului pentru filmul Suicide Squad.

Piesa a fost auzita pentru prima data in show-ul lui Lowe Beats 1, pe Apple Music, debutul fiind insotit de interviurile exclusive ale celor 2 artisti.

Colaborarea a unit talentele remarcabile intr-un videoclip exceptional, unde Jared Leto s-a alaturat echipei din postura lui de Joker. Single-ul este disponibil pentru streaming si achizitionare la toti retailerii oficiali si digitali, la fel precum la pre-comandarea Albumului: Suicide Squad.

„Purple Lamborghini” este al treilea single lansat inainte de premiera filmului, si promite sa urmeze succesul precendetelor single-uri „Heathens” de la Twenty One Pilots, dar si „Sucker for Pain” de la Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons cu Logic si Ty Dolla Sign. Videoclipurile acestor doua piese au strans peste 63 milioane de vizualizari pe YouTube, urcand in acelasi timp si-n topurile muzicale ca urmare a numarului mare de vanzari si stream-uri.

„Sucker For Pain”, piesa ce se situeaza in topurile iTunes pe locul 2, este si imnul Echipei fantastice din Suicide Squad. Videoclipul celei de-a doua piese din soundtrack-ul oficial, devorat de fanii nerabdatori, contine scene exclusive si a fost vizionat de peste 7 milioane de oameni in primele 3 zile de la lansare.

„Heathens”, prima incursiune muzicala in aventura super eroilor a fost un succes absolut inca din primele ore de viata, single-ul a cucerit primele pozitii din cele mai importante top-uri muzicale.

Cu un line-up de actori si artisti extraordinari, fanii mai au cateva zile de asteptare pana la premiera mondiala a filmului si a soundtrack-ului!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro