Interviu EXCLUSIV cu AZA – „Nu m-am asteptat sa ajung atat de rapid la sufletul oamenilor”

Am stat de vorba cu frumoasa Aza, solista cunoscuta pentru colaborarea cu Adrian Sina pentru primul ei single, „Usor, Usor” care a strans aproape de 2 milioane de vizualizari pe Youtube. Prin acest interviu, Aza ne-a dezvaluit despre cariera ei dar si ce urmeaza pe viitor. Vezi interviul mai jos!
aza

Pe noi ne-ai cucerit de la colaborarea cu Akcent pentru piesa „Phou Phou” si recent ai lansat primul tau single alaturi de Adrian Sina. Piesa a trecut de un million de accesari, te asteptai sa ajungi atat de rapid la inimile ascultatorilor?

Aza: Hello , va multumesc mult!
Am fost foarte bucuroasa vazand ca piesa a fost vizualizata si ascultata de mai mult de un milion de ori. Sincer nu m-am asteptat sa ajung atat de rapid la sufletul oamenilor . Sunt foarte bucuroasa si le multumesc tuturor pentru sustinere .

Povesteste- ne putin despre cariera ta si cum te-ai apucat de cantat.
Aza: Am inceput cariera muzicala la varsta de 4 ani fiind descoperita de doamna educatoare, care i-a spus mamei ca as avea ureche muzicala, apoi mama m-a dus la lectii de canto, profesorii mei fiind Marius Teicu si regretatul Cornel Fugaru. Astfel, am ajuns la foarte multe festivaluri internationale si nationale si am obtinut nenumarate premii si mentiuni.

Secretul unui selfie perfect?
Aza: Secretul unui selfie perfect? Hmmmmm , in primul rand la mine conteaza sa am o lumina buna in timpul unui selfie :))

Ce urmeaza dupa „Usor, Usor” ?
Aza: Dupa noul meu single „Usor Usor ” urmeaza o mica surpriza. Este singura piesa care mi-a intrat in suflet de la prima auditie, nu am sa va spun ce piesa este , asa ca stati cu ochii pe pagina oficiala ” Aza ” si veti vedea un super cover ! Bineinteles ca pregatim si al doilea single !!! Abia astept sa il ascultati si voi , sigur o sa va placa!

Cel mai mare vis este…?
Aza: Cel mai mare vis al meu este sa fiu ascultata si apreciata national si international.

Pe unde te vedem vara asta?
Aza: Vara aceasta este plina de concerte impreuna cu Akcent & Band

Ce parere ai despre Yabbmusic.ro ?
Aza: Imi place, stirile sunt pe placul publicului tanar, cu noutati din lumea mondena si cu alte detalii din viata personala si profesionala a vedetelor din Romania .

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro