Premiere cinematografice in saptamana 1-7 iulie

Ieri am vorbit despre toate cele 19 premiere ale lunii iulie, o luna cu cinci weekend-uri doldora de actiune, aventura si comedie, iar astazi ne ocupam in detaliu de cele trei premiere ale saptamanii.
filme

The Conjuring 2
Dupa succesul fenomenal al filmului din 2013 (peste 300 de milioane incasari la un buget de doar 20 de milioane), specialistii in investigarea fenomenelor paranormale Ed (Patrick Wilson) si Lorraine Warren (Vera Farmiga) ajung la Londra, unde o familie este victima unei prezente supranaturale malefice.

Janet (Madison Wolfe), una dintre fiicele familiei, pare sa fie principala vizata de actiunile demonului. Laudat pentru atmosfera si pentru controlul perfect al scenelor inspaimantatoare, sequelul s-a bucurat si el de succes de casa si are deja unda verde pentru un spin-off, The Nun, pe care il vom vedea in cursul anului viitor.

Me Before you
Ne-am obisnuit atat de mult cu Emilia Clarke in rolul demnei Daenerys Targaryen din serialul HBO Urzeala tronurilor, incat rolul ei din ecranizarea Me Before You ne-ar putea lua prin surprindere: Clarke o interpreteaza pe Louisa, o tanara care din cauza lipsei de perspective in cariera este nevoita sa accepte slujba de infirmiera pentru Will (Sam Claflin), un fost bancher paralizat in urma unui accident. Diferentele de personalitate, educatie si clasa sociala nu par sa fie de bun augur, dar cei doi tineri vor ajunge cumva sa gaseasca un teritoriu comun, ajungand sa fie complet schimbati de experienta. Este fara indoiala un film potrivit mai degraba spectatoarelor aflate in cautare de emotie la cinema.

Central Intelligence
Dupa ce franciza Un politist si jumatate/Ride Along i-a adus faima globala, Kevin Hart il da uitarii pe antipaticul Ice Cube si face acum echipa cu mai expresivul Dwayne Johnson. Hart este Calvin, un contabil nemultumit de viata lui care se gandeste cu nostalgie perioada de glorie din urma cu douazeci de ani, cand era cel mai apreciat sportiv din liceu. Reintalnirea cu Robbie (Johnson), acum agent CIA dupa ce in liceu era obez si nepopular, ii va da viata peste cap lui Calvin. Furtul codurilor pentru reteaua de sateliti a Statelor Unite va arunca insolitul duo intr-o mega aventura plina de schimburi de focuri si explozii. Pentru fanii genului „buddy cop movie”, Central Intelligence ar putea fi o noutate distractiva.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro