Premiere cinematografice in saptamana 15 – 22 iulie

Pe langa o asteptata premiera pentru intreaga familie, saptamana aceasta ne mai ofera trei filme de gen extrem de bine primite pe glob, prin urmare ai toate motivele sa mergi in weekend la cinema. Iata mai jos recomandarile noastre.
filme

VALUL UCIGAS
Cand un regizor european „ataca” un gen eminamente hollyoowdian, filmul cu dezastre, poti avea surprize foarte placute.

Este cazul Valul ucigas, in care norvegianul Roar Uthaug (ales, dupa succesul filmului, sa regizeze reboot-ul Tomb Raider) renunta la dezastrul global aplicat la Hollywood si alege sa prezinte o pitoreasca vale din Norvegia amenintata de un tsunami atotdistrugator dupa prabusirea unui perete muntos. Uthaug controleaza foarte bine iminenta dezastrului si debandada iscata de acesta, reusind in acelasi timp sa ofere nu doar efecte speciale de cea mai buna calitate, ci si povesti umane convingatoare si interpretari excelente ale actorilor.

ICE AGE: Collision Course
Seria Ice Age a avut parte de o evolutie neasteptata a popularitatii: desi cronicile au fost din ce in ce mai neprimitoare cu filmele francizei, incasarile au crescut. Este clar ca e de ajuns sa-i vedem pe Sid (John Leguizamo), Manny (Ray Romano), Diego (Denis Leary) si prietenii lor pe marile ecrane ca sa-i adoram instantaneu, indiferent de ce fac. Desi in acest moment doar una din cinci cronici este pozitiva, filmul va bage cu siguranta noi recorduri la incasari, in Romania si afara. Ploaie de meteoriti ni-l arata si pe Scrat aruncand intregul sistem solar in bucluc cu trasnita lui goana dupa ghinda mult iubita.

THE SHALLOWS
Jaume Collet-Serra, unul din regizorii exportati de Spania in Statele Unite, revine in atentie cu Din adancuri, horror ce ii ofera lui Blake Lively, actrita care se mentine la periferia celebritatii, o noua sansa la Hollywood. Laudat de critici pentru modul cum intretine suspansul si dozeaza secventele datatoare de fiori, Din adancuri ne-o arata pe Nancy, o studenta la medicina, ajungand pe o plaja retrasa din Mexic pentru a face surf. Mama lui Nancy a murit recent si tanara se recupereaza dupa tragedie luptandu-se cu valurile, dar curand va vedea ca are un inamic mult mai periculos: un impozant rechin alb, gata sa-si vaneze pranzul in apele putin adanci de langa tarm. Sechestrata pe o stanca, Nancy va avea nevoie de imensa ingeniozitate pentru a supravietui confruntarii cu natura nemiloasa.

SULTAN
Filmul cu Salman Khan si Anushka Sharma a batut recorduri peste tot in lume unde a fost lansat, bucurandu-se de un prim weekend cu peste 50 de milioane de dolari incasari. Deja etichetat drept filmul indian al anului, Sultan spune povestea unui wrestler indian care, campion al unui mic oras din nordul tarii, viseaza sa castige o medalie nationala si, de ce nu, sa participe chiar la Jocurile Olimpice. Doar ca viata are alte planuri cu Sultan, iar eroul va vedea asta de indata ce o va intalni pe Aarfa (Sharma), campioana la lupte libere din oras. O poveste despre ambitie, perseverenta si totala daruire intru implinirea unui vis, filmul le garanteaza spectatorilor nu doar emotie, ci si o infuzie de energie si dedicatie pentru urmarea propriilor visuri.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro