Premiere cinematografice in saptamana 8-14 iulie

Avem parte de un weekend complet, din care nu lipsesc filmul de aventuri, comedia ireverentioasa, thrillerul sangeros, dar nici filmul de festival. Iata mai jos recomandarile noastre cu privire la premierele lansate astazi pe marile ecrane.
filme

The Legend of Tarzan
Acum cateva saptamani il anuntam ca filmul de aventuri al verii. A venit vremea ca publicul din Romania sa confirme sau sa infirme potentialul acestei ecranizari dupa unul dintre cei mai iubiti eroi literari.

Chiar daca criticii americani nu s-au grabit sa laude filmul lui David Yates, actorii populari, efectele speciale, mesajul eco si o poveste care satisface atat publicul masculin cat si pe cel feminin ar putea transforma Legenda intr-un succes de casa in Romania. Povestea o stim deja: dupa ce a crescut printre gorile, Tarzan revine in societate, dar trebuie sa se intoarca in jungla atunci cand bogatiile naturale ale Africii sunt amenintate de un european obsedat de imbogatire.

The Purge: Election Year
Sangeroasa serie inceputa in 2013 are parte acum de un nou sequel. De aceasta data actiunea are loc in 2040, in timpul celei de-a 24-a nopti a judecatii, in care orice infractiune si orice crima comise de-a lungul a 12 ore raman nepedepsite. In centrul atentiei este senatoarea Charlie Roan (Elizabeth Mitchell, cunoscuta din rolul lui Juliet din serialul Lost), principala forta din spatele unei initiative politice care ar putea interzice noaptea judecatii. Evident, sustinatorii sangerosului eveniment vor profita de cele 12 ore pentru a o ucide, senatoarea fiind aparata doar de bodyguard-ul ei, Barnes (Frank Grillo, cunoscut din rolul villain-ului Crossbones din universul cinematografic Marvel).

loading...

BONE TOMAHAWK
Kurt Russell, Patrick Wilson si Matthew Fox sunt starurile acestui violent western interzis minorilor. Cand o femeie este rapita de salbatici in sudul SUA, la sfarsitul secolului 19, mai multi localnici condusi de seriful Franklin Hunt (Kurt Russell) pornesc in cautarea ei. Nevoiti sa se aventureze intr-un teritoriu controlat de trogloditi vestiti pentru canibalism, salvatorii vor avea de infruntat obstacole cumplite in misiunea lor. Filmul reprezinta o intoarcere la cinema a lui Sean Young (Blade Runner, Dune).

REMEMBER
Lansat toamna trecuta in selectia festivalului de la Venetia, acest thriller in regia lui Atom Egoyan ni-l arata pe Christopher Plummer in rolul lui Zev, un supravietuitor al Holocaustului afectat de senilitate si internat in prezent intr-un sanatoriu pentru varstnici. La indemnul lui Max, un alt supravietuitor al Holocaustului din sanatoriu, Zev porneste in cautarea lui Otto Wallisch, ofiter nazist raspunzator de asasinarea familiilor celor doi barbati. Calatoria lui Zev in America, unde ar trebui sa-l gaseasca si sa-l execute pe Wallisch, se va dovedi plina de surprize.

Mike and Dave need Wedding Dates
Nu este o comedie chiar pentru intreaga familie (ratingul este „nerecomandat sub 15 ani”), dar pentru cei care apreciaza tonul ireverentios si poantele fara perdea, premiera ar putea fi un nemaipomenit prilej de distractie. In centrul atentiei sunt Mike (Adam Devine) si Dave (Zac Efron), doi frati vestiti in familie pentru talentul lor de a distruge orice reuniune a membrilor ei. Cand sora lor mai mica se marita, fratii sunt obligati de parinti sa vina insotiti la nunta si nu insotiti de oricine, ci de doua fete cuminti si in stare sa ii tina in frau. Doar ca Tatiana (Aubrey Plaza) si Alice (Anna Kendrick), partenerele alese de cei doi frati, sunt si mai rele decat ei, iar de nunta se va alege praful…


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro