ADDA s-a casatorit! (galerie foto)

Dupa ce au facut starea civila la Tg Mures, orasul natal al artistei, ADDA s-a cununat religios in Bucuresti cu Catalin Rizea, cel care ii este si manager.
ADDA
Fericitul cuplu a avut 2 perechi de nasi, iar la ceremonie au participat doar familia si cativa prieteni apropiati. La petrecere insa, peste 250 de invitati s-au distrat intr-un loc de poveste.

“Am avut o nunta de vis, exact ca in povesti. Si nu as fi putut sa fac asta fara cei mai buni din domeniu. Ioana Popa – CLOCHE a fost cea care mi-a facut rochia si pot sa spun ca, desi sunt insarcinata, modelul a fost unul magic, caci am aratat si m-am simtit ca o printesa! Karin Events au organizat toata povestea ce a insemnat nunta noastra si o declar cea mai rabdatoare persoana din lume. M-am razgandit de 1000 de ori, iar ea, alaturi de echipa ei mi-au indeplinit toate dorintele pana la cel mai mic detaliu. Locul? La Conac by Residence Hotel – parca desprins dintr-un vis, simteam ca plutesc, fericita de atata frumusete in jurul meu! Mi-am dorit un buchet simplu, dar frumos si care sa se asorteze cu cel al domnisoarelor de onoare, dar si al naselor, iar FlorAli mi-au depasit asteptarile! Ultimul, dar nu cel din urma, pot sa spun ca am avut cel mai chipes sot, iar asta s-a datorat si celor de la Louis Purple, respectiv George Dauceanu, de unde am luat costumul! Sunt extrem de multumita de cum a decurs, nu puteam sa lucrez cu oameni mai buni in domeniu!” – ADDA

loading...




Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro