Hayley Kiyoko – Gravel To Tempo (single nou si videoclip)

Industria muzicala se bucura de o noua senzatie! Numele tinerei care ia cu asalt publicul este Hayley Kiyoko.
Hayley Kiyoko
In varsta de doar 25 de ani, artista (compozitoare si director de creatie) este deja parte a prestigioasei case de discuri Atlantic Records.

Hayley a ajuns in atentia tuturor dupa ce, anul trecut a lansat in mod independent single-ul „Girls Like Girls”, care a strans peste 44 milioane de vizualizari pe YouTube si aproape 10 milioane de stream-uri pe Spotify.

„Girls Like Girls” a fost o adevarata rampa de lansare a unui talent unic, cu atat mai mult cu cat popularitatea de care se bucura in continuare este surprinzatoare.

Piesa ce i-a urmat „Cliff Edge” urmeaza acelasi traseu de succes, fiind a doua oara cand insusi Hayley isi regizeaza propriul videoclip. „Cliff Edge” a fost vizualizat de peste 11 milioane de ori in mai putin de 6 luni.

Viitorul suna bine pentru tanara revelatie, care a lansat cel de-al treilea single „Gravel To Tempo”, prima piesa de pe primul album alaturi de Atlantic Records, intitulat „Citrine” dupa modelul pietrei cu puteri tamaduitoare.

„Gravel To Tempo” este intr-adevar o piesa eliberatoare si inspirationala pentru toate persoanele care s-au simtit macar o data date la o parte.

Albumul este o colectie de piese electro-pop care se pliaza perfect pe stilul alt-pop cu influente Troye Sivan, The 1975 si Alessia Cara. Hayley l-a insotit pe Miike Snow in tuneul sau, si a urcat si pe scena Billboard Hot 100 Music Festival pe data de 20 august in Long Island, Jones Beach. Acesta a fost si un vis din copilarie a artistei.

Despre implicarea lui Hayley in tot ce a insemnat productia acestui album, echipa cu care a lucrat s-a declarat incantata, artista dand dovada de o viziune dinamica si atenta asupra tuturor detaliilor.

In momentul de fata, „Gravel To Tempo” a adunat doar recenzii pozitive, fiind indelung aclamata ideea de a sparge tiparele si de a accepta si celebra personalitatea fara a accepta constrangerile societatii despre normalitate.

loading...

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro