Interviu EXCLUSIV cu IME – „E greu sa renunti la ceva ce iubesti atat de mult”

IME s-a lansat alaturi de trupa Blaxy Girls si a devenit rapid foarte apreciata. Acum are o cariera solo in crestere iar noi am luat-o la intrebari. Vezi mai jos un super-interviu cu IME!
IME

Te-am admirat in trupa Blaxy Girls si ne-a placut tare de tine, cum ai luat decizia unei cariere solo? Cum a aparut proiectul IME?
IME: Multumesc tare mult! Blaxy Girls a fost o perioada foarte frumoasa din viata mea si a fetelor. Sper sa urmeze o perioada cel putin la fel de frumoasa ca IME. E greu sa renunti la ceva ce iubesti atat de mult, in cazul meu muzica. Inainte de bass, am cantat vocal foarte mult timp. Proiectul IME este o incurajare a celor apropiati si un vis frumos.

Ai facut un cover extraordinar pentru „Zaraza”, ce te-a inspirat sa alegi aceasta piesa?
IME: Ma bucur mult ca va place! Mi-a placut foarte mult povestea piesei si imi doream sa fac un cover dupa o melodie atat de iubita si indragita de romani.

Care este povestea single-ului tau de debut „Potriveste-ma cu tine”? Cum a venit idea acestui videoclip, cum a fost la filmari?
IME: Pentru single, am lucrat cu aceiasi oameni talentati cu care am colaborat si la coveruri. Florin, regizorul clipurilor mele, a vrut sa-mi puna la incercare fricile, dar reptiluta din clip a fost tare cuminte.

Nu te temi de reptile? Ai vreun animalut acasa?

IME: Ba daaaa!! Dar mi-am spus ca nu voi putea dormi daca nu imi infrunt teama.
Am un bulldog francez, Mimo o cheama. E o jucarie si o iubim tare mult.

Povesteste-ne despre Cristina, ce iti place sa faci in timpul liber?
IME: Imi place sa alerg, merg la inot, merg la salsa. Imi petrec timpul liber inconjurata de cei dragi, prieteni si familie.

loading...
Ce planuri de viitor ai? Pleci in vacanta?
IME: Lucram la urmatorul single, vor fi multe surprize. Dar pentru asta, ma puteti urmari pe facebook www.facebook.com/Ime.Music.Official
Cat despre vacante, nu sunt niciodata planuite. Ne place sa fim spontani. Vara asta am fost in Grecia. Recomand!

Ce mesaj ai pentru cititorii YabbMusic.ro?
IME: Sa fiti iubiti si sa faceti ce va face sufletul cel mai fericit! Va pup!

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro