Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS”

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate si complexe artiste din Romania, care a cucerit publicul inca de la primul hit, „Visele”, a lansat cel de-al doilea material discografic din cariera sa, cartea-album „COSMOS”, in cadrul unui spectacol muzical la Teatrul de Opereta Ion Dacian.

„Am vrut sa lansez o carte-album pentru ca am aceste poezii si nu stiam ce sa fac cu ele. Eu nu sunt poet, nici scriitoare. Eu sunt ceva simplu, nimic special. Cred ca daca fiecare femeie ar avea curajul sa scrie ce simte, ar scoate cate o carte dupa fiecare iubire. Si poate si barbatii la fel”, declara Irina.

Irina Rimes a lansat cartea-album „COSMOS” in cadrul unui spectacol muzical intim unde, prin intermediul pieselor, artista si-a condus invitatii intr-un alt cosmos, in cosmosul ei. „COSMOS” reprezinta o poveste inspirata din trairile, sentimentele si emotiile Irinei, exprimate atat prin intermediul pieselor ce se regasesc pe album, cat si prin intermediul poeziilor din cartea albumului.
loading...
„Cosmosul meu nu este nici intunecat si nici rece. Cosmosul meu nu este neant, este un joc de culori al dragostei de femeie pentru barbat, muzica si viata. Am scris acest album ca sa va prezint toate fetele mele, cele frumoase si cele urate, sa gustati din fiecare si sa alegeti ce va place, ce gasiti pe gustul vostru. Sa fie primit!” declara Irina Rimes.

Spectacolul a fost deschis de catre Nika si ToKeep, artisti ai labelului boutique Quantum Music. Alaturi de Irina, pe scena a urcat si Maia Morgenstern, una dintre cele mai cunoscute actrite de teatru si film din Romania, ajutand la deschiderea show-ului si recitand cateva dintre poeziile scrise de artista.
„Poeziile din carte sunt inspirate din viata personala. Iubiri, experiente. Din tot ce am trait. Am scris efectiv ce am simtit intr-un moment anume al vietii mele. Asta este ceea ce fac eu, este pasiunea mea, dar si profesia pe care mi-o exercit. Este ceea ce scot din mine, daca asta ma face artist, atunci e bine. Dar, in viziunea mea, inca nu e suficient”, spune Irina Rimes.

Lansarea cartii-album „COSMOS”, o coproductie Global Records si Quantum Music, i-a adus in acelasi loc pe apropiatii Irinei, familie, colegi din industrie si artisti cu care Irina a colaborat si pentru care a compus piese.

Albumul „COSMOS” este disponibil in magazinele digitale. Cartea-album „COSMOS” va fi disponibila in reteaua Carturesti incepand cu data de 10 decembrie 2018 si online.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro