Premiere cinematografice in saptamana 26 august – 3 septembrie

Este saptamana actiunii in cinematografe, cu nu mai putin de trei premiere in care urmaririle, impuscaturile sau tensiunea sunt printre ingredientele principale.
filme

Mechanic: Resurrection
Este saptamana in care verificam daca Jason Statham este mai popular in Romania decat Bruce Willis. Actorul britanic revine la rolul lansat in 2011 in premiera de vineri, care reprezinta si revenirea la cinema a Jessicai Alba.

Eficientul „mecanic” Arthur Bishop ar vrea sa-si ia la revedere la viata sa plina de primejdii, dar uneltirile frumoasei Gina si dorinta de a-i salva acesteia viata il vor reatrage pe erou pe marginea prapastiei. O extraordinara misiune, aceea de a-i ucide pe cei mai periculosi oameni de pe glob, va ridica o multime de provocari in calea protagonistului, ceea ce ofera spectatorilor o multime de explozii, cascadorii si executii sumare ale oponentilor. Filmul reprezinta o reintalnire si cu Tommy Lee Jones.

Marauders
Bruce Willis are o concurenta serioasa in acest thriller cu forte ce se inclesteaza din trei directii: spargatorii care jefuiesc o banca, agentii porniti sa-i prinda si patronul bancii jefuite sunt elementele principale dintr-o lupta purtata in fata presei si a opiniei publice. Christopher Meloni, Dave Bautista si Adrian Grenier ii fac concurenta lui Willis intr-o poveste complicata in care putine detalii se vor dovedi ceea ce pareau initial.

Don’t Breathe
Unul dintre cele mai laudate thrillere cu buget mic ale anului ni-l arata pe Stephen Lang (vazut, printre altele, si intr-un rol negativ in Avatar) interpretandu-l pe un barbat orb din Detroit.

loading...
Cand trei adolescenti incearca sa-l jefuiasca, el se foloseste de faptul ca se poate descurca perfect in casa cuprinsa de intuneric pentru a-i transforma pe acestia din pradatori in prada. O batalie pe viata si pe moarte sta sa inceapa pe principiul „in regatul orbilor chiorul este rege”: pe un teritoriu familiar, orice zgomot facut de cei trei intrusi, chiar si o necesara inspiratie, ii face pe acestia tinte sigure.

Nine Lives
Noua vieti il are in centrul atentiei pe miliardarul Tom Brand (Kevin Spacey), care vrea sa-si impresioneze fiica de ziua ei si ii ia o pisica, doar ca un accident bizar face ca eroul sa se trezeasca prizonier in corpul patrupedului. Tom este gata de orice pentru a-si recapata infatisarea umana, dar asta va insemna ca trebuie sa se reapropie de sotie (Jennifer Garner) si fiica (Malina Weissman), punand viata de familie inaintea carierei. Este singura premiera a saptamanii atractiva pentru intreaga familie si, cine stie, poate ca iubitorii de pisici vor primi filmul mai bine decat criticii americani, care nu s-au grabit sa-l laude.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro