Catalin Botezatu: „Am iubit-o mult si o voi iubi foarte mult in continuare”

Bianca Dragusanu a nascut luni, 26 septembrie, o fetita, Natalia Sofia. Fostul ei iubit, designerul Catalin Botezatu, a facut primele declaratii dupa ce vedeta a devenit mamica pentru prima oara.
Catalin Botezatu
Bianca Dragusanu si partenerul ei de viata, Victor Slav, au devenit parinti pentru prima oara. Luni, 26 septembrie, vedeta a adus pe lume o fetita, Natalia Sofia, perfect sanatoasa.

Fostul iubit al Biancai Dragusanu, designerul Catalin Botezatu, cel care, de altfel, a si facut-o celebra in showbiz-ul romanesc, a acordat un interviu prin telefon pentru o emisiune de la Antena Stars.

Creatorul de moda a dat primele declaratii dupa ce fosta lui iubita a nascut.

„Sa-i dea Dumnezeu sanatate. Si sunt sigur ca Bianca se va schimba radical si veti vedea o alta Bianca, mult mai asumata si mult mai resposabila. Sunt fericit ca si-a gasit, in sfarsit, acest echilibru. Ea isi dorea de foarte mult timp un copil, si mai ales o fetita. Cred ca vom vedea o schimbare radicala. Eu stiam ca ea are o masca pentru presa, o cunosteam foarte bine. Este o femeie sensibila, poate mult prea sensibila! Este haioasa, cu un simt al umorului extraordinar!…

loading...
Acum ma simt un prieten fericit pentru ea. Da, categoric mi-as fi dorit sa fac atunci un copil cu ea. Indiferent ce se va specula dupa aceasta declaratie, eu am iubit-o mult pe Bianca si o voi iubi foarte mult in continuare”, a declarat Catalin Botezatu.

Dupa ce Bianca Dragusanu a nascut, Victor Slav, partenerul ei de viata, a facut primele declaratii.

„Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul in care-ti tii copilul in brate nimic nu mai conteaza, totul se schimba parca in momentul ala si incepe alta viata. Am strans-o in brate, nu mi-e frica s-o iau in brate, s-o intorc pe toate partile. Sunt foarte pregatit.

Am stat in sala si as repeta oricand acest lucru. In 10 minute a fost scoasa Sofia, apoi a mai durat inca o jumatate de ora pana s-a terminat totul. Cadouri inca nu de bun venit. Are 50 de cm si 3,250 kg. Dureaza inca 5-4 zile. Totul e pregatit de mult timp.

Cred ca o sa avem nopti albe, dar o sa facem cu placere acest lucru. Sunt sigur ca vor fi cele mai frumoase sarbatori. Am sunat toata lumea, am dat mesaje. A nascut la ora 1:30… Imi doresc si un baiat, dar vedem. Sigur mie imi este mult mai usor sa o iau in brate, ei ii este frica. Taticul da de baut, da, sunt perfect de acord”, a declarat Victor Slav la Antena Stars.
Micuta a venit pe lume la trei ani de la nunta parintilor sai, Bianca Dragusanu si Victor Slav, care au mers in fata altarului pe 30 septembrie 2013. Bianca a reusit sa pastreze sarcina secreta mai multe luni, facand marele anunt abia in mai, cand era deja gravida in cinci luni. Potrivit calculelor ulterioare, copilul fusese conceput la scurt timp dupa Anul nou, in vacanta pe care cei doi au petrecut-o in Mexic, la inceputul lui 2016.

Pentru a-si aduce fetita pe lume, Bianca Dragusanu a ales cele mai bune conditii dupa ce a studiat ofertele clinicilor private din Bucuresti. Pe langa operatia de cezariana, blonda va beneficia de servicii de cinci stele pe toata perioada internarii si de cursuri de ingrijirea nou-nascutului. Tot pachetul a costat-o pe blonda 20.000 de lei, aceasta refuzand un contract barter pentru acest moment important din viata ei.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro