Ce se intampla in aceste momente cu vila lui Razvan Simion din Corbeanca!

Decizia Dianei Simion de a se muta la Timisoara a facut ca vila din Corbeanca, in care a stat ani de zile cu fostul sot, sa fie acum goala! Nimeni nu mai locuieste acolo deocamdata si nici nu se pune problema unei vanzari, deoarece femeia nu este hotarata sa ramana definitiv in orasul de pe malul Begai!
razvan si dani
In urma cu o luna, Diana, fosta sotie a lui Razvan Simion, a surprins pe toata lumea. Ea a considerat ca ideal ar fi sa se stabileasca la Timisoara, orasul din care este originara, impreuna cu copiii sai, si sa lase in urma trecutul.

“Imi era foarte greu sa ii cresc pe micuti singura. Acolo, in Corbeanca, nu aveam absolut niciun ajutor. Toate rudele mele sunt aici, in acest oras, si mi s-a parut cel mai intelept pas pe care puteam sa il fac. Cred ca, in aceasta perioada, cel mai important lucru pentru Ianca si Tudor este sa fie aproape de familia lor sau, mai bine zis, sa aiba o familie”, a declarat Diana

Mutarea la Timisoara a facut ca Diana sa plece si din vila superba in care a locuit ani de zile cu Razvan in Corbeanca si toata lumea s-a gandit ca, in locul ei va ajunge sa isi aduca bagajele… Lidia Buble, actuala partenera de viata a prezentatorului TV.

loading...
Numai ca situatia nu sta deloc asa, intrucat, in urma separarii de Razvan, imobilul i-a revenit fostei neveste. “E casa copiilor. Mi-a ramas mie la divort! Am impartit atunci in mod egal tot ce am avut si imobilul imi apartine din punct de vedere legal”, a spus Diana, care a mai specificat si faptul ca, deocamdata, in locuinta din Corbeanca se va mai duce doar ea din cand in cand, in plus, nu se pune nici problema sa o vanda, intrucat nu stie daca, in viitorul apropiat, nu va reveni in Capitala.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro