Natalia Gordienko este sexy si rea!

Dupa ce anul trecut ne-a aratat cat este de sexy de pe coperta cele mai citite reviste pentru femei din Romania, moldoveanca focoasa Natalia Gordienko ne arata ca nu e bine sa o superi, pentru ca trage perfect cu arma. Frumoasa artista blonda are permis de port arma de mai multi ani si, desi nu a facut niciodata pana in prezent uz de ea, stie sa traga foarte bine la tinta.

“Totul a pornit dintr-o joaca; un bun prieten, instructor de tir, mi-a lansat provocarea de a incerca. In prima faza, am fost retinuta, insa curiozitatea combinata cu adrenalina, m-a facut sa incerc si am descoperit ca imi place. Vad totul mai degraba ca pe un sport, care necesita dexteritate, atentie, control. Probabil ca daca viata mea ar fi pusa in pericol, m-as apara, insa sunt pacifista si sper sa nu fiu niciodata pusa in situatia asta.” spune Natalia.

Artista are multe proiecte in desfasurare, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, Ucraina si in Rusia, acum fiind in promovare cu noul ei single – Habibi – featuring Mohombi, produs de Fly Records.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro