Reactia halucinanta a Doinitei Oancea dupa ce a auzit ca Ionut Ghenu e bolnav si va fi supus unei operatii in Turcia!

Perioada incarcata de emotii in cuplul Lora- Ionut Ghenu. De cateva saptamani bune, iubitul, managerul si impresarul artistei intampina unele probleme renale extreme de ingrijoratoare. Si mai grav este faptul ca interventia chirurgicala se pare ca nu va putea sa fie evitata!

Totul a culminat cu primirea diagnosticului si recomandarea medicala pentru o interventie chirurgicala urgenta. Ca sa fie sigur ca diagnosticul este cel corect, iubitul Lorei a repetat analizele medicale si a cerut si o a doua opinie medicala doctorilor din spitalele specializate in afectiuni renale din Turcia.

Speriata si tematoare, Lora a cerut ajutorul prietenului ei, Ensar Duman. Consilierul medical a ajutat-o pe artista si in urma cu 3 ani, cand mama ei a fost diagnosticata cu cancer si i-a fost extirpat un san, interventia avand loc tot la un spital din Turcia. Din pacate, dupa ce au analizat cazul, specialistii urologi au fost de parere ca problemele de sanatate ale iubitului Lorei nu mai suporta amanare si i-au recomandat depasarea de urgenta in Turcia, in spital.
loading...
Din acest motiv, Lora si Ionut Ghenu si-au inghetat concertele si cat de curand vor parasi tara, operatia acestuia fiind aproape o certitudine daca nu se intampla un miracol.

Prezenta miercuri seara la lansarea academiei de beauty a make-up artistului Georgiana Codinca, Doinita Oancea a avut o reactie neasteptata cand a auzit ce probleme de sanatate intampina fostul iubit.

“Cine este Ionut Ghenu?! Am glumit, iti dai seama ca stiu despre cine vorbim, dar subiectul este mort, ingropat, lesinat, terminat. Nu pot sa spun decat ca eu in general le doresc tuturor oamenilor sa fie sanatosi pentru ca asa sunt: daca vad un om sarac pe strada scot bani din buzunal si ii dau, daca vad un om bolnav pe strada, ma gandesc la el si mi-e mila de el. Dar, stiti cum e, la un moment dat poate cu unii nici nu mai trebuie sa fii sufletist. Adica de ce m-ar interesa, mai pe scurt. Numai intereseaza, frate! Nu urez nimic nimanui!”, a declarat Doinita Oancea

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro