Adda a nascut un baietel perfect sanatos!

Adda (24 de ani) a nascut, sambata (22 octombrie). Solista a adus pe lume un baietel perfect sanatos, care cantareste 3.2 kg. Artista si iubitul ei, Catalin Rizea, nu-si mai incap in piele de fericire!
ADDA
2016 este anul gravidutelor din showbiz-ul romanesc! Adda, care si-a ascuns sarcina in jur de sase luni, a devenit mamica pentru prima oara, sambata (22 octombrie). A avut o sarcina usoara, a fost energica si a reusit sa sustina concerte cu burtica la gura. Artista a fost o gravida norocoasa.

A avut greturi doar cateva saptamani, la inceputul sarcinii, apoi lucrurile au revenit la normal. In urma cu cateva saptamani, Adda a dezvaluit si numele pe care micutul il va purta: Alexandru Catalin.

Talentata artista nu se teme de viata de familie. Desi are doar 24 de ani si este mereu pe drumuri cu concerte in toata tara, Adda este acum sotie si mama, dar nu vrea sa dispara din lumina reflectoarelor. Adda si Catalin Rizea s-au casatorit in aceasta vara, pe 30 iulie. Au avu doua perechi de nasi si 300 de invitati.

loading...

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro