AMNA, lipsita de prejudecati in cea mai nou aparitie tv

Amna, una dintre cele mai bune voci romanesti ale momentului, este si o femeie foarte sexy, plina de sex appeal si feminitate. In cea mai recenta gala a emisiunii „Te cunosc de undeva”, AMNA intruchipeaza personajul Fergie, una dintre cele mai celebre artiste americane ale momentului.

Piesa interpretata de AMNA este „M.I.L.F – Moms I’d Like To Follow”, piesa cu care Fergie a acumulat peste 116 milioane de vizualizari pe youtube si care reprezinta un imn al mamelor care pot fi oricand la fel de provocatoare si feminine, in ciuda tuturor greutatilor. Pentru AMNA provocarea a fost cu atat mai mare, cu cat tinuta de gala a fost una foarte sumara ” Recunosc, a fost o provocare sa o interpretez pe Fergie. Si nu din punct de vedere vocal, ci a gesturilor si mimici, Fergie fiind o persoana foarte expresiva.

Desi este un alt registru pentru mine, textul piesei mi se potriveste intr-o anumita masura: ca si Fergie, sunt mama si stiu ca uneori femeile uita de ele, punand pe primul loc copilul si familia, iar aceasta piesa este un fel de indemn: mamelor sunteti la fel de atragatoare, trebuie sa va acordati cateva minute si pentru voi insiva! Trebuie sa urmariti editia de sambata – tot ce va pot deconspira este ca …..se lasa cu baie de lapte pe scena”.
loading...
Aceasta toamna este una foarte activa pentru AMNA care se imparte intre familie, studio, unde pregateste lansarea unui nou single, dar si emisiunea „Te Cunosc De Undeva”. Personajul Fergie, vine dupa alte doua dive interpretate cu succes de AMNA in emisiune: Sia si Amy Winehouse „Emisiunea Te Cunosc de Undeva este o continua provocare pentru mine, cu fiecare personaj descopar alte valente ale personalitatii mele artistice dar si a celei personale. Deci in fiecare sambata, o mai descoperiti putin pe AMNA”.

FOTO: Gabriela Arsenie

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro