Bere Gratis cu Gheorghe Zamfir & Shift – Frate (piesa noua si videoclip)

Formatia Bere Gratis lanseaza single-ul si videoclipul „Frate”, o colaborare inedita cu maestrul Gheorghe Zamfir & Shift.
bere gratis
Piesa „Frate”, single extras de pe urmatorul album Bere Gratis, este compus de catre Robert Anghelescu & Shift. Albumul „Tonomatul de vise” va fi lansat la concertul aniversar „18 ani, frate”, de pe 27 octombrie, la Sala Palatului.

Este prima data cand Bere Gratis colaboreaza atat cu Gheorghe Zamfir, cat si cu Shift, chiar daca baietii au cantat alaturi de fiecare dintre ei, in concerte.

Videoclipul este regizat de catre solistul Bere Gratis, Mihai Georgescu, si a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si la muzeul Golesti. Formatia a lansat in avanpremiera videoclipul „Frate” in cadrul unui eveniment luni, 10 octombrie, intr-o locatie din Bucuresti, alaturi de artisti, prieteni, oameni din media.

loading...
Colaborarea inedita cu Gheorghe Zamfir & Shift este una dintre surprizele pregatite de catre Bere Gratis inaintea mega-concertului aniversar „18 ani, frate”, de pe 27 octombrie, ora 20:00, la Sala Palatului.
Vino sa vezi „Ce n-a vazut Parisul” alaturi de trupa Bere Gratis pe 27 octombrie, ora 20:00, intr-un spectacol in care baietii vor declara ca nu te vor lasa niciodata, iar tu le vei ura „La multi ani”, si acum, la doar 18 ani.

Biletele au fost puse in vanzare la Sala Palatului, standul Ticketnet din Unirea Shopping Center etaj 2, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, agentiile Eurolines si TUI Travel Center, Magazinele Diverta si online prin ticketnet.ro, eventim.ro, myticket.ro, bilete.ro, iabilet.ro si bilet.ro.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro