„Cry Baby Perfume Milk” o surpriza de proportii de la Melanie Martinez.

Artista Melanie Martinez, cunoscuta datorita hit-ului „Cry Baby”, precum si datorita stilului sau extravagant si unic, lanseaza in premiera primul parfum distribuit exclusiv printr-o casa de productii, ce va fi disponibil incepand cu 19 decembrie.
Melanie Martinez
„O data ce am finisat albumul Cry Baby, mi-am dat seama ca imi doresc sa ofer fanilor un cadou inspirat de acesta. Am stiut ca vreau sa creez o sticluta in stil vintage, iar parfumul sa aiba o tenta de nostalgie. Am colaborat cu Catherine Selig si Powershovel, iar acest lucru a insemnat un vis devenit realitate.”declara Melanie.

„Melanie Martinez si-a creat o lume aparte, fantastica, si are o forta nemaipomenita de a aduce elemente din ea in realitatea carierei sale- iar acest lucru este foarte usor observabil in videoclipurile muzicale ale artistei. Ramanand loiala stilului sau de munca, Melania a fost implicata in fiecare aspect al procesul de creatie. Suntem mandri de asocierea cu aceasta artista care isi extinde universul de creatie, si suntem absolut incantati de faptul ca distribuirea acestui produs va fi intermediata de casa noastra de discuri” a conchis Julie Greenwald, COO Atlantic Records.

Dulce si nostalgic, „Cry Baby Perfume Milk” capteaza spiritul unei adolescente jucause, dar cu atitudine. Prima impresie creata de acest parfum este una de complicitate dintre notele de fructe si milkshake-uri. Notele de mijloc te invaluie in amintirile Melaniei din copilarie prin mirosul dulce, moale al lotiunilor pentru bebelusi. Feminina, puternica si independenta, baza parfumului este ascunsa in note de caramel ars combinat cu lemn.

loading...
Pasiunea Melaniei pentru dulciuri, prajituri si spiritul ei rebel de aventuriera au dat nastere mixului perfect al acestui parfum. Sticluta a fost creata de artista in colaborare cu echipa creativa de la Powershovel, si forma ei aduce aminte de sticlutele vintage, iar capacul acesteia vine cu un mesaj surpriza gravat. Pentru a fi in tema, lichidul este si el alb dar la pulverizare nu lasa urme. „Melanie si-a prezentat personaliatea si alter ego perfect prin aceasta creatie, mai ales ca a petrecut nenumarate ore intre mostre, chiar in timpul turneului sau. Rezultatul este surprinzator prin notele pe care le prezinta, la fel ca si Melanie.”

Albumul de debut al Melaniei „Cry Baby” a fost premiat cu aur de catre RIAA si a adunat pana acum peste 400 milioane de stream-uri. Pe acelasi album sunt incluse alte trei piese care au fost si ele premiate cu discul de aur : „Pity Party”, „Dollhouse” si „Carousel”. Canalul de YouTube al artistei se poate lauda cu reusita de a insuma peste jumatate de miliard de vizualizari pentru piesele si videoclipurile produse, compuse si regizate in exclusivitate de Melanie, iar biletele pentru turneul sau BABY TOUR au fost sold out in Statele Unite, America Latina, Europa, Australia si Noua Zeelanda.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro