Interviu EXCLUSIV cu Amna – „Ma tot gandesc la un fratior sau o surioara pentru David, dar nu imi fac curaj”

Astazi stam de vorba cu Amna, cantareata care a devenit cunoscuta in peisajul muzical autohton odata cu lansarea piesei „Tell me why”. Amna este una din artistele din Romania care a reusit sa se mentina pe o linie constanta, din momentul lansarii si pana in prezent. Frumoasa cantareata este casatorita cu Cristi si are un copil pe nume David, dar haideti sa aflam mai multe chiar de la ea.
amna

Cum a inceput cariera ta muzicala?
Amna: Cariera mea muzicala la nivel de radio si tv a inceput in 2011, dupa ce am lansat piesa Tell Me Why, care a avut un succes, neasteptat atat in Romania cat si in international. Pasii mei in muzica au inceput, insa, cu mult inainte de 2011; de mica mi-a placut muzica si mi-am dorit sa fiu pe scena. Acasa am un dulap intreg de trofee castigate in festivaluri muzicale.
Piesa „Tell Me Why” m-a adus in atentia publicului – am ramas profund emotionata si surprinsa de sutele de mesaje primite de la fani din Polonia si America Latina.

Piesa „Detector de minciuni” alaturi de George a primit reactii foarte bune in online si se aude bine si pe radio. Care e povestea acestui single?
Amna: Povestea acestui single este foarte simpla: in aceasta vara, eram in concediu si am primit un telefon de la George, unul dintre autorii piesei. El s-a gandit la aceasta colaborare :). Am primit piesa pe mail, iar dupa concediu, am venit la studio si am inregistrat vocile:) Mi-a placut mult piesa si cred ca vocile noastre se completeaza bine. La finalul acestei veri, am filmat si videoclipul iar lansarea a fost chiar pe 1 septembrie.
loading...
Cand ascultam urmatorul single solo semnat Amna?
Amna: Single-ul solo Amna, este in lucru. Sunt foarte critica cu mine si stiu ca si publicul are asteptari mari de la mine, asa ca nu vreau si nu pot sa dezamagesc. Prin participarea la emisiunea Te Cunosc de Undeva, pubicul m-a cunoscut si in alte ipostaze, au vazut si alte valente muzicale ale mele, dar si teatrale, deci au crescut asteptarile :))) Asa ca lucrez intens la piesa.
Insa saptamana aceasta o sa ma ascultati pe o alta piesa, „Cires de Mai” in colaborare cu Dima. Este o piesa foarte frumoasa de dragoste, plina de emotie, in versurile careia publicul de toate varstele se va regasii.

Te gandesti la un fratior sau o surioara pentru David?
Amna: Ma tot gandesc , dar nu imi fac curaj :)) In plus, David este atat de energic si activ incat nu ne lasa „timp” sa ii facem o surioara sau un fratior.

Ce muzica asculti?
Amna: Toate, dar absolut toate genurile muzicale. Clar, prefer muzica pop si R&B insa cred ca orice gen muzical are fani iar acestia trebuie respectati. In plus, cred ca este important ca un artist sa fie la zi cu noutatile muzicale.

Ce pasiuni mai ai in afara de muzica?
O pasiune tot legata de arta – pictatul. Tocmai mi-am cumparat un sevalet nou, pe care incerc sa il impart cu baietelul meu David, carui ii place sa picteze pe pereti. Cand ajung acasa si am putin timp liber, de multe ori dupa miezul noptii, ma apuc sa pictez. Ma relaxeaza foarte tare si imi da o stare de bine.

Iti plac serialele sau filmele? Care sunt preferatele tale?
Recunosc, nu am timp sa ma uit la filme sau seriale. Sau la televizor, in general. Ma uit la emisiunea Te Cunosc De Undeva sa imi „vanez” greseliile (v-am spus ca sunt perfectionista :))) Aaaa, ma uit la desene animate impreuna cu David.

Care au fost cele mai importante schimbari din viata ta?
Amna: Clar, venirea pe lume a lui David a adus, implicit, multe schimbari majore. Dar cel mai important este ca toate schimbarile sunt in bine:) De obicei schimbarile, aduc si evolutie, asa ca incerc sa iau toate lucrurile bune din viata mea la modul pozitiv si sa ma bucur de fiecare experienta in parte.
Concertele internationale m-au schimbat si ele mult: am cunoscut alte culturi, alt public, cu alte reactii, iar acest lucru m-a schimbat si m-a facut sa imi doresc sa ma perfectionez, sa ma autodepasesc.

Povesteste-mi despre experienta „Te cunosc de undeva”
Amna: De cateva luni, platoul de filmare de la „Te Cunosc” a devenit a doua casa :)) Petrecem foarte multe ore aici cu antrenamentele, fimarile:) In ciudata faptului ca este un concurs, noi toti concurentii, am devenit foarte buni prieteni – ne-am impartasit povestiile de viata, am invatat de la concurentii care au fost in editiile anterioare si de la juriu. Marea provocare au fost insa personajele: am stat ore bune la machiaj pentru tatuajele personajului Ami Winehouse, am luat lectii de tehnica vocala pentru personajul SIA, am devenit „barbat” pentru personajele Justin Bieber si James Brown, am dansat intr-un outfit minuscul pentru personajul Fergie din piesa MILF. Clar, este o experienta unica 🙂

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro