Lidia Buble feat. Matteo – Mi-e bine (videoclip)

Dupa mega-succesul single-ului „Mi-e bine”, Lidia Buble si Matteo lanseaza acum videoclipul piesei.
lidia buble
In mai putin de o luna de cand a fost lansata, piesa „Mi-e bine” a adunat 10.000.000 de vizualizari pe canalul de YouTube al Cat Music, ocupa locul al treilea in topul Shazam Romania si a intrat in Top 10 difuzari radio si TV.
Ca si in cazul celorlalte piese lansate de catre Lidia Buble, si de aceasta data Adrian Sina este compozitorul piesei „Mi-e bine”, produsa in studioul Akcent Music. Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si a fost filmat in urma cateva zile, in Bucuresti.

Lidia Buble si Matteo au lansat piesa „Mi-e bine” pe data de 15 septembrie, in Sibiu, la premiile Media Music Awards, in fata a peste 40.000 de oameni. Inca din primele 24 ore, piesa a adunat 500.000 de vizualizari pe YouTube si numeroase reactii pozitive, dar si mii de share-uri pe paginile de Facebook ale artistilor.
loading...
Tot pe aceeasi scena, Lidia Buble a lansat in urma cu un an hitul „Le-am spus si fetelor”, cu peste 32 de milioane de vizualizari pe YouTube si primele pozitii in topurile radio si TV, saptamani la rand.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro