Premiere cinematografice in saptamana 21-27 octombrie 2016

Un weekend in care iti recomandam sa nu te uiti doar la Tom, ci si la Toni. Noul film cu Jack Reacher se va bucura cu siguranta de atentia publicului, dar o mare satisfactie ti-ar putea oferi si candidatul Germaniei la Oscar, un film in regia lui Maren Ade realizat aproape in intregime in Romania.
filme

TONI ERDMANN
Este fara indoiala unul dintre cele mai bun filme ale anului, in stare sa amuze si, in egala masura, sa ridice semne de intrebare.

Filmata la noi in tara, dramedia de familie ne-o arata pe nemtoaica Ines (Sandra Huller), consultanta pentru o mare corporatie din domeniul petrolier, care are parte de o imensa surpriza cand tatal ei (Peter Simonischek) apare pe neasteptate la Bucuresti, provocandu-i o adevarata furtuna in viata anosta si calculata pana la ultima secunda. Cu peruca si dantura falsa (si o perna cu parturi), tatal se prezinta tuturor drept Toni Erdmann, cucerindu-i pe toti cei din jur cu umorul sau absurd si situatiile imposibile pe care le provoaca. Mai intai excedata de giumbuslucurile imperturbabilului Toni, Ines isi va asuma treptat lectia de viata, facandu-ne si pe noi, spectatorii, sa ne recalculam prioritatile.

FIVE
O comedie franceza care arata ca nu doar Hollywood-ul este influentat de filmul european, ci si invers. Five ne arata un grup de prieteni care se muta intr-un costisitor apartament din Paris, dupa ce unul dintre ei, Samuel, promite ca va acoperi chiria.

loading...
Dar cand Samuel ramane fara ajutorul de acasa, viitorul la comun al celor cinci amici este pus sub semnul intrebarii. Evident, exista solutii care vor ridica o multime de probleme eroilor. Filmul a fost asemanat cu succesele americane Marea mahmureala, Vecini de cosmar si Super-rai.

JACK REACHER: NEVER GO BACK
Fanii seriei Jack Reacher a lui Lee Child nu au fost foarte incantati de primul film cu impozantul personaj interpretat de maruntelul Cruise, dar iata ca patru ani mai tarziu avem parte de o noua ecranizare dupa un bestseller marca Child. Filmul ii ofera lui Cobie Smulders (How I Met Your Mother, filmele Marvel) sansa unui rol principal, cel al maiorului Susan Turner, care, dupa ce este acuzata de spionaj, va fi ajutata sa-si spele numele de catre eficientul Jack Reacher. Cronicile avertizeaza ca filmul sufera din cauza retetei evidente, dar conchid ca o vizionare ar putea fi distractiva mai ales pentru fanii genului action.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro