Premiere cinematografice in saptamana 28 octombrie – 3 octombrie

Este weekend-ul de Halloween, iar cinematografele au pregatit, pe langa programarea a doua horror-uri, evenimente speciale si maratoane cu filme de gen. Pentru cei nepasionati de aceasta sarbatoare importata din SUA, acest sfarsit de saptamana mai ofera un film de actiune cu Ben Affleck, comedie romano-moldoveneasca, dar si o animatie multipremiata.
filme

THE ACCOUNTANT
Cu Ben Affleck in rolul unui matematician autist expert in contabilitate, thrillerul lui Gavin O’Conner arata ca cea mai previzibila profesie poate deveni extrem de periculoasa, in functie de aptitudinile contabilului respectiv.

Legaturile eroului, Chris Wolff, cu o organizatie criminala ne poarta spectaculos de partea gresita a legii. The Accountant a fost laudat pentru interpretarea foarte buna a lui Affleck, dar si pentru jocul de-a soarecele si pisica dintre Wolff si Ray King (J.K. Simmons), liderul corpului de control al Trezoreriei, hotarat sa-l bage pe erou dupa gratii.

OUIJA: ORIGIN OF EVIL
Primit foarte bine de critica pentru modul cum reuseste sa imbina elemente emblematice ale genului precum casa bantuita si ritualurile de exorcizare, Ouija beneficiaza si de un protagonist copil foarte eficient in a speria spectatorii.

loading...
Viata unei mame singure, care castiga un ban in plus prefacandu-se, in fata unor clienti creduli, ca poate contacta lumea de dincolo, se transforma intr-un adevarat cosmar atunci cand aceasta include in arsenalul ei de escrocherii o tabla ouija. Un spirit cumplit gaseste astfel o cale spre lumea noastra si o foloseste pe mezina familiei pentru a provoca prapad in viata familiei. Sincronizarea cu Halloween-ul ar putea transforma acest horror intr-un adevarat succes de casa.

THE DISSAPOINMENTS ROOM
Frumoasa Kate Beckinsale revine in atentie in acest horror despre Dana, o femeie cu un trecut incercat, care crede ca mutarea alaturi de fiul ei, David, intr-un conac din mediul rural ii va schimba viata in bine. Fascinata de impozanta casa si de domeniul din jurul ei, Dana nu va intarzia sa observe ca o camera din pod nu este inclusa in planul cladirii, iar o serie de evenimente inexplicabile o vor indemna sa creada ca sursa lor este exact aceasta camera misterioasa. Deschiderea usii va avea consecinte teribile, dezvaluind un secret cumplit al fostilor ocupanti ai casei, dar eliberand si un pericol de moarte pentru Dana si David.

AFACEREA EST
Dupa sensibilul La limita de jos a cerului, regizorul moldovean Igor Cobileanski revine la tonul comic care l-a facut celebru si ne ofera Afacerea Est, o explorare amuzanta a initiativelor dubioase ale unui barbat din Republica Moldova, Marian (Constantin Puscasu), a carui sensibilitate se va lovi de realitatea financiara cruda atunci cand vrea s-o convinga pe aleasa inimii, trupesa Veronica, sa-l ia de barbat. Pentru a face rost de bani, Marian accepta sa fie vioara a doua intr-un parteneriat cu oportunistul Pedro (Ion Sapdaru), pe care il insoteste intr-un adevarat voiaj al invartelilor dubioase prin intreaga tara. Apreciat la festivalul Transilvania, Afacerea Est isi va face debutul international in competitia oficiala a festivalului de la Tallinn.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro