Sotul artistei, cercetat sub control judiciar de DIICOT

Procurorii DIICOT Constanta au efectuat, miercuri dimineata, perchezitii la locuinta cantaretei Anda Adam. Sotul artistei, Sorin Andrei Nicolescu, a fost ridicat de procurori si dus la audieri, la sediul DIICOT Constanta, potrivit Romania TV.
anda adam2
UPDATE: Procurorii DIICOT au decis, miercuri, sa il cerceteze sub control judiciar pe sotul cantaretei Andei Adam in dosarul privind falsificarea de carduri bancare emise in Australia, SUA si Mexic.

Sotul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, a fost dus la audieri la DIICOT Constanta, potrivit Romania TV. Acesta este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic.

Sorin Andrei Nicolescu a detinut, intre anii 2009 si 2012, mai multe carduri contrafacute, emise in SUA, Mexic si Australia, pe care voia sa le puna in circulatie. In aceeasi perioada, sotul Andei Adam a retras circa 10.000 de euro de la un bancomat din Constanta, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare.

loading...
Alte sapte persoane au fost ridicate pentru audieri, prejudiciul in cauza fiind estimat la 300.000 de lei.

Sotul cantaretei Anda Adam este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plata electronica, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, si accesul, fara drept, la un sistem informatic. „La data de 19 octombrie, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, sub coordonarea DIICOT – Serviciul Teritorial Constanta, au efectuat opt perchezitii domiciliare la membrii unei grupari infractionale. Gruparea era specializata in falsificarea instrumentelor de plata electronica si efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, accesand fara drept sistemele informatice”, informeaza un comunicat al DIICOT.

Potrivit documentului citat, in perioada 2009 – 2015 membrii grupului infractional au falsificat carduri prin copierea datelor, cu ajutorul unor dispozitive artizanale tip „skimmer”, de pe carduri bancare originale, ale caror emitenti legitimi sunt banci sau alte institutii financiare din Australia, Statele Unite si Mexic. In perioada mai 2009 – iulie 2012, in mai multe randuri, Nicolescu Sorin Andrei a detinut mai multe carduri contrafacute, ai caror emitenti erau banci sau alte institutii financiare din Australia, S.U.A., Mexic, in scopul punerii lor in circulatie. In aceasta perioada a retras aproape 50.000 de lei de la un ATM din Constanta, fara consimtamantul titularilor legitimi ai cardurilor bancare, accesand in mod ilegal sistemul informatic, prin incalcarea masurilor de securitate.

Pentru infractiunile de care este acuzat, Sorin Andrei Nicolescu risca 12 ani de inchisoare, daca va fi gasit vinovat.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro