Voltaj doneaza biletele VIP de la concertul „X”

Colaborarea dintre Voltaj si World Vision Romania continua. Inaintea concertului pe care trupa il va sustine pe 20 octombrie la Sala Polivalenta, Voltaj a pregatit o surpriza copiilor din programul „Vreau in clasa a 9-a” din cadrul World Vision.
voltaj
Toate biletele categoria VIP de la concertul „X” sunt donate copiilor din Ialomita, parte a programului World Vision. Pe langa accesul la unul dintre cele mai grandioase concerte ale trupei, invitatii vor avea un regim VIP, cu multe surprize si un eveniment meet & greet cu cei 5 membri ai trupei.

„Am dorit sa facem o bucurie unor copii care nu ar putea sa-si permita un bilet la concert sau un ‘tratament’ VIP. Ei vor fi VIP-urile de la concertul nostru, iar zambetele de pe fetele lor vor fi cel mai frumos cadou pentru noi”, declara Calin, solistul Voltaj si ambasador World Vision Romania.
loading...
Voltaj revine pe scena Salii Polivalente din Bucuresti, pe 20 octombrie 2016, ora 20:00, in ultimul concert din cadrul turneului national „X Tour”. Mega-concertul de pe 20 ocotmbrie aduce in acelasi loc energie si emotie, tehnologie si efecte speciale, un concert spectaculos demn de cele mai mari scene internationale.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro