Altceva feat. DOC – 0710 (piesa noua si videoclip)

Obisnuit sa lanseze piese care surprind si incanta publicul prin originalitate si acele doze de „altceva”, Royal General impreuna cu Hoodie lanseaza proiectul de hip-hop #Altceva.
doc
„0710”, primul single al proiectului lansat in colaborare cu DOC, este piesa pe care si-au dat intalnire spiritul de creatie, sinceritatea si dorinta de a transmite o bucatica din realitatea care ii inconjoara.

Despre colaborarea intre #Altceva si DOC, prieten drag si talentat al proiectului, artistii declara ca nu a fost nimic programat din timp, iar piesa a luat nastere spontan:

„E momentul ala in care gandurile se impletesc si iese creatia aia. E pura realitate, la fel ca mesajul piesei. Nu intru in detalii. S-ar putea prinde oricine a cumparat un kilogram de rosii sau cartofi de undeva de pe la vreo taraba. Nu e ca si cum ca nu ne dam seama, insa plecam de multe ori cu sentimentul ca nu a fost corect.”

„0710” este piesa a carei adevar nu poate fi pus la indoiala, si nici ignorat. Baietii sunt sinceri, iar mesajul lor poate inspira si trezi la realitate fanii.

loading...
Royal GNRL si-a creat o puternica identitate scenica luand parte din mai multe proiecte interesante care au surprins scena muzicala din Romania.

„E o piesa cu greutate, a stat mult in cuptor la copt, acum e patrunsa. Am inceput sa lucram la ea in 2013 pana a crescut frumos pe langa celelalte piese de pe album. Construim, transmitem si-o spunem asa cum ar vrea ceilalti sa o auda. „0710” e povestea TA.” declara Royal GNRL.

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro