Andreea Tonciu mai vrea un copil! Ce moment si-a ales vedeta sa ramana gravida!

Andreea Tonciu este total schimbata in rolul de mama, dupa cum chiar ea recunoaste. Spune ca i-a fost greu cu Rebeca, dar o are alaturi pe mama ei, care o ajuta constant. De aceea, se gandeste sa faca al doilea copil.
andreea tonciu
Andreea Tonciu stie insa ca acum nu este momentul potrivit pentru o noua sarcina, dar ar mai vrea un copil, in cativa ani.

”Inca un copil? Deocamdata nu, stii ce fel de persoana eram eu inainte. Eu am avut publicul meu, fanii mei si m-au placut exact asa cum eram eu, sincera, cum e vorba aia, ce-i in gusa si-n capusa… N-am mai aparut de mult intr-o emisiune TV…Deocamdata nu, a fost greu pentru mine la inceput (cu Rebeca n.r.), acum avem probleme cu dintisorii, dar am un copil foarte cuminte, plange foarte putin. Mama ma ajuta cel mai mult… Sa creasca Rebecuta, sa aiba vreo 4-5 anisori si poate atunci o sa fac, dar deocamdata nu” i-a marturisit Andreea lui Maruta.

Andreea Tonciu a trecut apoi de la o stare la alta. A inceput sa planga cand a vazut-o pe fiica ei la TV ”Sunt trei ore fara ea…m-am schimbat total” a spus vedeta, iar apoi a tipat puternic cand Mos Craciun s-a furisat in spatele ei si a speriat-o.
loading...
La fel a reactionat si cand in brate i-a aparut un paianjen imens, de plus, care a luat-o prin surprindere…

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro