Keo feat. Alexandra Ungureanu – Cel mai frumos cadou (piesa noua si videoclip)

Keo si Alexandra Ungureanu sunt ajutoarele lui Mos Nicolae in acest an, si lanseaza videoclipul piesei „Cel mai frumos cadou”.
alexandra ungureanu
Piesa lansata in 2010 s-a bucurat de o atentie deosebita din partea publicului, fiind foarte populara si la capitolul cover-urilor lansate de catre fani, iar acest lucru a fost un indicator clar ca o poveste vizuala va fi binevenita din partea artistilor.

Videoclipul ii prezinta pe cei doi artisti prinsi in febra pregatirilor de Craciun, vizibil emotionati si nerabdatori, asteptandu-si persoanele dragi acasa.

Keo declara: „Povestea piesei „Cel mai frumos cadou” a inceput acum cativa ani. Este o piesa de suflet, care revine in atentia publicului an de an, iar acum avem si un videoclip care sa transmita mai departe emotiile din versuri.”

Iar Alexandra continua: ” „Cel mai frumos cadou” a trecut cu siguranta proba timpului, fiind una dintre piesele preferate de romani in aceasta perioada a anului. Ma bucur ca povestea a prins contur prin acest video realizat intr-un decor idilic de Craciun.

loading...
Povestea este simpla, fiecare se poate regasi in ea si cu siguranta alimenteaza dorul de persoana iubita, cand ea lipseste, iar sarbatorile se apropie.”

Despre sarbatorile de iarna, artistii spun ca nu le mai simt ca in copilarie, cu toata sfintenia pregatirii lor, cu toata magia vazuta prin ochii copiilor care cred neclintit in Mos Craciun. Acum nu isi mai doresc cadouri, ci persoanele dragi alaturi sau sentimente frumoase.

„E putin obositoare goana dupa cadouri si cumparaturi, si dorinta cea mai mare e pentru liniste, acasa, langa cei mai dragi sufletului.” spune Alexandra. „Cele mai frumoase cadouri raman cele sufletesti si cea mai de pret bucurie ramane tot muzica.”

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro