Lidia Buble si Razvan Simion nu se mai feresc

Lidia Buble si Razvan Simion nu se mai feresc. Se iubesc si nu ezita sa le arate tuturor acest lucru. Gestul artistei este dovada clara ca nu pot sta prea mult departe unul de celalalt. Vedeta a postat in urma cu putin timp o imagine, acre spune tot.
lidia buble
Lidia Buble si Razvan Simion formeaza un cuplu solid. Chiar daca sunt criticati de cele mai multe ori, nu le pasa si isi traiesc iubirea in vazul tuturor. Se pare ca gestul lui Razvan de a petrece ziua de 1 Decembrie cu fosta sotie, nu a deranjat-o deloc pe interpreta. „Iarna mea o impart cu tine”, a scris Lidia Buble pe fotografie.

„Frumosilor! Perfecti! Sunteti cei mai frumosi! Sa nu va despartiti! Va sta foarte bine”, le-au scris admiratorii. Razvan Simion si fosta sotie au petrecut impreuna de 1 Decembrie, alaturi de mai multi prieteni. Chiar daca au divortat, cei doi au ramas in relatii bune, de dragul celor doi copii. Diana si matinalul de la Antena 1 au cantat si s-au distrat pe cinste.

Chiar daca au pus capat casniciei, iar momentul nu a fost deloc usor pentru fosta sotie a lui Razvan Simion, zambetul nu i-a lipsit de pe fata, iar ea si tatal copiilor sai au fost extrem de relaxati. Dupa o vara in care Razvan Simion a avut un contact minim cu cei doi copii ai sai, s-a trezit pus in fata unei situatii care il va ingreuna si mai mult. Coplesita de responsabilitatile cu care s-a trezit brusc dupa plecarea lui de acasa, fosta sotie si-a facut bagajul si a parasit definitiv Capitala.
loading...

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro