Interviu Exclusiv : Karo (Groovebox)

YaBBMusic : Povesteste-ne putin despre tine si colegii tai.
Karo (Groovebox) : Fiecare dintre noi a mai facut si altceva inainte de proiectul Groovebox. Lucrez impreuna cu R.baisan de ceva ani. In 2004 am facut prima piesa (faceam doar hip-hop pe atunci) iar mai tarziu ne-am axat mai mult pe productie. De Violet pot sa spun ca are destula experienta in spate. A mai lucrat cu Connect-r, Free Deejays si mai colaboreaza si cu cei de la Chill Brothers.
YaBBMusic : Cum a luat nastere proiectul?
Karo (Groovebox) : Eram in studio si facusem instrumentalul piesei Dream cu R.baisan si am inceput sa ne gandim cu cine sa colaboram pentru piesa si ne-a fost recomandata Violet. Ne-a placut ce a iesit si asa am ajuns sa facem piesa si sa ne punem bazele unui proiect impreuna pe care l-am semnat la casa de discuri Red Clover.

YaBBMusic : Care au fost reactiile fanilor la auzirea piesei „Drink All Night”?
Karo (Groovebox) : Pot spune ca nu avem o baza de fani deocamdata, e inca la inceput proiectul. Cei din jur au fost incantati
de produsul final.
YaBBMusic : Ce planuri aveti pe viitor?
Karo (Groovebox) : Pregatim mai multe piese, un nou single Groovebox, cateva remix-uri pentru Violet Light impreuna cu Edward Maya. Tocmai am terminat si single-ul Cristinei Vasiu, fosta concurenta la Vocea Romaniei.Sunt mai multe in plan, daca ne urmariti pe facebook (www.facebook.com/grooveboxofficial) o sa aflati mai multe in timp .
YaBBMusic : Va ganditi sa lansati si un videoclip la „Drink All Night”?
Karo (Groovebox) : Daca piesa o sa inceapa sa se ridice probabil o sa fie si un videoclip, nu depinde de noi, deocamdata o sa urmeze la Sonny Flame – Sale el sol , piesa pe care Groovebox a produs-o.
YaBBMusic : Care a fost cel mai special moment de pana acum?
Karo (Groovebox) : Au fost mai multe, nu stiu sa spun care a fost cel mai special.
YaBBMusic : Ce parere aveti despre promovarea cu ajutorul retelei de socializare Facebook?
Karo (Groovebox) : Facebook-ul a devenit cea mai importanta unealta de promovare a unui artist, deja nu mai e la moda sa iti faci site, fiecare artist detine o pagina de facebook .
YaBBMusic : Un sfat pentru tinerii DJ din romania?
Karo (Groovebox) : Incearcati sa mixati si alta muzica. Multi dintre ei nu stiu decat house romanesc.
YaBBMusic : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
Karo (Groovebox) : Ascultati muzica buna.

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

4 comments

  1. marfa interviul <3

Lasă un răspuns