Interviu EXCLUSIV: NANE – „O sa iau totul de la muzica asta, pentru ca si eu dau totul!”

YaBBMusic.ro : Povesteste-ne putin despre ce iti place sa faci cel mai mult.
NANE : Salutare! Pai ce-as putea sa povestesc despre muzica? Ea vorbeste singura. Fac asta concret din 2006 si o fac ca munca, hobby si oricum vrei sa-i spui. Imi ocupa cam tot timpul.

NANE
YaBBMusic.ro : Spune-ne doua lucruri care iti plac si crezi ca ne-ar placea sa le stim…
NANE : Altele doua pe langa muzica? Imi place viata mult, mult de tot. Cred ca asta cuprinde mai mult de 2 elemente…
YaBBMusic.ro : In ce faza este albumul „Memento Mori”? Ce te-a inspirat sa alegi acest nume?
NANE : Albumul cu Doddy este foarte aproape de final. In jur de 90% chiar, as putea spune. Treaba e ca nu prea ne vine sa dam drumu’ pe net la un pachet de piese deodata. Asta omoara din potentialul pieselor. Vrem sa scoatem si un clip, doua inainte. Parca vad ca pana la urma va fi lansat piesa cu piesa :))
Numele mi-a venit la un moment dat, dupa ce aveam deja mai mult de jumatate din piese gata. „Memento mori” inseamna „Aminteste-ti ca mori” in latina. Piesele de pe albumul asta surprind exact cea mai frumoasa perioada din viata unui om: tineretea. Titlul albumului e un mesaj transmis tinerilor care trebuie sa fie constienti ca asta e momentul in care trebuie sa se distreze. Mai tarziu se vor confrunta cu adevaratele probleme ale vietii.
YaBBMusic.ro : Care a fost cel mai special moment de pana acum?
NANE : Pfff! Au fost atatea momente atat de speciale… Imi vine in minte seara din Bucuresti in care „PLEC” a avut premiera pe Music Channel. M-au sunat atatia prieteni din Orsova, de la mine din cartier… Erau atat de entuziasmati ca m-au vazut la TV :)) Pentru unii nu e cine stie ce, dar pentru cei care stiu prin cate am trecut (si inca trec) pentru visul asta al meu, e ceva foarte special.

YaBBMusic.ro : Recent ai lansat o piesa noua, de vara. Care au fost primele reactii ale fanilor la auzirea piesei „Racoare”?
NANE : Am lansat piesa impreuna cu Doddy, este extrasa de pe albumul despre care vorbeam mai devreme. Reactii fine ca de obicei, ce sa zic? Sunt foarte multumit de faptul ca lumea devine din ce in ce mai receptiva la ceea ce facem, atat eu cat si prietenii mei.
YaBBMusic.ro : Care-s planurile tale vis-a-vis de aceasta piesa? Vei filma si un clip?
NANE : Nu ne-am gandit la treaba asta. Dar avem alte piese la care tinem mortis sa facem clip, atat impreuna cat si solo.
YaBBMusic.ro : Cum ti s-a schimbat viata dupa mutarea ta la Timisoara?

NANE : Cred ca a devenit un pic mai ordonata. Oricum, n-as putea spune daca e din cauza orasului, sau din cauza ca am mai si crescut un pic intre timp.
YaBBMusic.ro : Pe cand un episod nou din „BECSTEIGI” sau „NANE SPUNE PE BUNE”? pentru ca foarte multi fani care urmaresc activitatea ta se intreaba daca mai continui sau nu proiectele.
NANE : Vor fi epsioade noi in cazul ambelor variante. Insa nu sunt niste treburi pe care sa-mi concentrez eu toata energia. Sunt asta, niste caterinci pentru cei care se simt mai apropiati de muzica mea.
NANE

YaBBMusic.ro : Care este cel mai mare vis pentru anul ce urmeaza?
NANE : O evolutie si mai evidenta. Nu e neaparat pentru anul viitor. Poate fi si pentru maine. O sa iau totul de la muzica asta, pentru ca si eu dau totul, da? :))
YaBBMusic.ro : Ce ne poti spune despre magazinul care vrei sa il faci pe nane.ro ?
NANE : Ca va contine toata discografia mea, niste tricouri foarte misto, si ca va fi lansat in curand. Mai exista lucruri de pus la punct.
YaBBMusic.ro : Pe cand un nou single? Ce ne poti dezvaluii?
NANE : O sa anunt data lansarii zilele urmatoare. Va pot spune ca se numeste „Dincolo de nori”, muzica este produsa de Dallas, iar ca invitat, va aparea si Vescan pe piesa. E foarte misto, zic eu. Si am vazut ca e foarte asteptata.
YaBBMusic.ro : Un mesaj pentru fanii tai si cititorii YaBBMusic.ro
NANE : Lasa-mi numerele lor de telefon si le trimit eu! :))

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

6 comments

  1. RespecT NANE !!!

  2. ciprian olteanu

    NANEEEE!!! asteptam single-ul!!

  3. respect nane!!:X

  4. Acest Nane, e un cioflingar! A organizat Junior One un concert cu el la Timisoara, si dupa ce a facut concertul, a furat toti banii si a fugit! Ulterior filmand un clip in care isi bate joc de organizatori! pai asa se face? Nu demult Junior One i-a dat DISS la Nane pe piesa „Nu Tac” cautati pe youtube: Jun1or – Nu Tac ca sa aflati toata povestea va las aici link-ul https://www.youtube.com/watch?v=N7bbvZqxJ0s

Lasă un răspuns