Interviu EXCLUSIV: Dj Asher & Screen – „Urmatorul single va fi un featuring surpriza cu un artist cunoscut din Romania”.

Incet , incet vine vara si odata cu ea se inmultesc interviurile cu care v-am obisnuit.Astazi am stat de vorba cu Dj Asher & Screen despre care am aflat lucruri interesante cat si ce ne pregatesc.Mai jos aveti interviul ; spor la citit!
dj asher si screen
Cum v-ati cunoscut si cum v-ati decis sa colaborati?
Asher : Acum cativa ani, eram intr-un club in Brasov, eu eram la pupitru si ScreeN a venit sa vorbeasca cu mine despre un remix. De acolo a ajuns la mine in studio si totul a decurs intr-un mod natural.
Cum si cand v-ati descoperit talentul si pasiunea pentru muzica ?
Asher : De mic copil , chiar de la varsta de 7 ani , cand am inceput sa studiez pianul ca instrument principal la Liceul de Muzica Brasov.
ScreeN : Acum cativa ani cand am inceput sa ma joc cu ceva beaturi si loopuri in Fruity Loops.
Cum a luat nastere colaborarea voastra cu Studio66 ?
Asher : Cu George Hora ne cunoastem de ceva timp, am colaborat cu sora lui, Kamelia, la piesa „U can do it” iar acum cu George la „Ultima Oara”. Totul a inceput simplu, a ajuns un demo de-al nostru la el si de acolo a inceput totul.
V-ati gandit sa filmati un videoclip la super-piesa „Ultima oara” ?
Asher : Da, este in plan si un videoclip.

Lucrati la o noua piesa ? Ce ne puteti dezvaluii ?
Asher : Lucram constant la piese noi atat pentru alti artisti cat si pentru noi, iar urmatorul single va fi un featuring surpriza cu un artist cunoscut din Romania! Am pregatit multe surprize in acest an , asteptam cu emotie fiecare implinire a planurilor noastre si speram ca fanii nostri sa ne fie alaturi in continuare!
Care este cea mai mare reusita pe care ati avut-o pe plan muzical si care este dorinta voastra cea mai mare ?
Asher: Am reusit sa nu ne abatem de la genul de muzica care ne place si il promovam iar dorinta noastra cea mai mare este sa reusim sa ne facem muzica cat mai cunoscuta si iubita atat in tara cat si pe plan international pentru ca si romanii au talent, nu ? 😉
Ce parere aveti despre showbiz-ul romanesc ?Dar despre muzica romaneasca ?

Asher: Showbiz-ul si muzica romaneasca sunt intr-o constanta schimbare iar directia spre care se indreapta pare a fi una buna !
Povestiti-ne despre o intamplare haioasa de la studio/concerte.
Asher : Ar fi multe de povestit, dar poate una funny a fost atunci cand puneam muzica la un eveniment: piesa ce o pusesem era Brutal Hearts iar un client a venit sa ma roage frumos: „dupa piesa asta bagi si tu te rog Brutal Hearts? ” Concluzie : cultura muzicala a unora este nula :))
Pe final,va rugam sa ne spuneti o parere despre Yabbmusic.ro si trasmite-ti un mesaj fanilor si cititorilor!
Asher: Fiti cu ochii pe yabbmusic.ro pentru noutati si muzica buna! Va iubim si va dorim tot ce este mai bun si nu uitati sa dati like la paginile noastre de facebook si da, noi raspundem la mesaje, nu suntem „vedete”! 😉
ScreeN: Faceti o treaba foarte buna cu acest website si multumim mult pentru sustinere!

Facebook Asher: http://www.facebook.com/DjAsherOfficial
Website Asher: http://djasher.blogspot.ro
Facebook ScreeN: http://www.facebook.com/djscreenofficial
Facebook Asher & ScreeN : http://www.facebook.com/DjAsherScreeNOfficial.

Comenteaza articolul

comments

Despre Visarion Valentina

5 comments

  1. foarte tari sunteti.SUnt fan yabbmusic

Lasă un răspuns