CRISTYZ feat. MR. LEVY – DRUMURI DIFERITE. (piesa noua)

Scurt si la subiect , astazi in „BLITZ” vi-l preznetam pe tanarul Cristyz,care isi lanseaza primul videoclip din cariera.
Dupa single-ul “Nu te uit” (feat. KrafTu), tanarul artist Cristian Balan aka Cristyz, din Vaslui a decis sa filmeze un videoclip la piesa “Drumuri Diferite” in colaborare cu Mr.Levy (ex. Cainele aka So’ldat).Videoclipul a fost realizat de Sega de la Frategrafia, iar productia piesei fiind asigurata de Megiddo Productions.

Cristyz

Cristyz ne-a spus pentru „BLITZ” cate ceva despre clip , colaborare si altele:

Mi-a facut mare placere sa lucrez cu Levy. Mi-a oferit tot sprijinul de care aveam nevoie, si m-a sfatuit in asa fel incat sa iasa o piesa si un clip de nota 10.Sa nu-i uitam pe baietii de la Megiddo Productions (Cristian Juravle si Megiddo), care au asigurat productia piesei. Videoclipul s-a filmat in Cheile Turzii (Cluj) iar de regie, montaj si post procesare s-a ocupat Sega de la Frategrafia.Va invit sa vizionati clipul, cu rugamintea de a distribui mai departe link-ul… Dupa cum spuneam, publicul ne promoveaza in ziua de azi, si cred ca piesa / clipul merita tot sprijinul vostru! , a declarat Cristyz in exclusivitate pentru Yabbmusic.ro


De putin timp a acordat si Mr.Levy un interviu pentru Yabbmusic.ro , vezi aici ce a spus!

Comenteaza articolul

comments

Despre Alexandru iNTUIX

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro

Lasă un răspuns